2777
2789
عنوان

میخوام نی نیم ۲۹ اردیبهشت دنیا بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اصلا جالب نیس اینجوری  چون بچه افسرده میشه بفهمه روز تولدش با فامیل درجه یک و دوش یکیه

اخه تاریخ زایمانم ۳ خرداده خوب نیست ۳ روز بین تولدامون فاصله باشه یه جوریه 

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫

هیچی بیا بچه هامون رو باهم عوض کنیم مال من ۲۹اردیبهشت میاد 

البته‌ برا من مهم نیس تاریخ میخوام زود بیاد 

این هفته ۳۹هستم هرچی عرقیجات دم دستم میاد میخورم و ورزش های لگن رو میکنم 

منم دلم میخواست دخترام یه روز باشن ولی دومی همکاری نکرد چهار روز اختلاف افتاد

۱۴ و ۱۸ فروردینن، منم ۱۶ م تولد میگیرم خخ

وسطش

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

ولی من از سر شب هر روشییییی که بگی دارم انجام میدم که یه ذره دردم بیشتر شه نمیشه که نمیشه

لامصب درد زایمانم گرفته هاااا الان دو روزه اما دریغ از یه ذره پیشرفت  

خسته شدم والا

طلیعی فقط و فقط باید وقتش برسه من چهل هفتم دیگه وقتمم تمومه هرکاری میکنم  نمیاد از وقتمم گذشت

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️