2777
2789

همسرم بارها سورپرایزم کرده و همیشه هدیه های خوب خریده برام اکثرا تشکر کردم اما دوسه بارم شده به دلایلی زدم تو ذوقش ..اما دوسه ساله دیگه کادو نمیخره و یا مثلا میزاره عصر همون روز که روز زن هست میگه بریم یه چیزی بخر که براشم مهم نیست بریم یانه مثل قبل از ته دلش نیست ..دوسه روز پیش بچه ها اسم کادو آوردن میگفت نه کادو نمیخوام کادو برای چیه گفتم کادو محبت و زیاد میکنه و این مناسبتا فقط بهانه ان ...امسال روز زن خیلی ازش ناراحت شدم چون کادو که نگرفته بود اون هیچی ولی اصلا براش مهم نبود و عادی بود براش ...عجیبه برام که در این مورد چقدر عوض شده لبتا مطمعنا به خاطر مشغله و مشکلات زندگی و بچه و اینا هم هست . منم امسال هیچی براش نگرفتن و سرد یه تبریک گفتم نه پیامی مثل همیشه نه چیزی هر چند برام سخت بود.

نمیدونم اصلا براش مهم یا نه عادیه براش

زدی تو ذوقش،ذوقشو کور کردی دیگه

رفتارت مثل شوهر منه

منم از ذوقم فقط ۱۰ ،۱۲ درصد باقی مونده

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زدی تو ذوقش،ذوقشو کور کردی دیگهرفتارت مثل شوهر منهمنم از ذوقم فقط ۱۰ ،۱۲ درصد باقی مونده

اون تو ذوق زدن دوبار از ۵۰ بار بوده اونم به خاطر اینکه مثلا میخواستیم خونه بخریم در همون حین رفت کادوی گرون خرید میگفتم تو این موقعیت چرا خرج زیادی کردی..نه مال اون نیست کلا ذوقش کور شده