یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
1 و نیم.خرجای الکی واسه خودم و دخترم.اما اینجوری نیست که شوهرم ازم بخواد یا انتظار داشته باشه.حقوق خودش بد نیست از من انتظاری نداره.تازه دوزاریم افتاده یکم از حقوقمو بذارم کنار.
دوسال اول کارت حقوق و حساب کتابا دست همسرم بود کلا، بعدش من کارت خودم و گرفتم، ولی همچنان حساب کتاب با شوهرمه، منم کنارش گاهی کمک میکنم،مثلا قبضی، خریدی چیزی
حساب پس انداز مسکن جوانان باز کردم برای دختر بزرگنم از الان شروع کردم به خرید جهاز. طلا براشون می گیرم.و هم زمان روی درس خوندن و حزفه و هنر یاد گرفتنشون هم سرمایه گذاری می کنم. البته درلمدم رو هم خرج خونه می کنم چاره نیست با این اوضاع
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
نه بچه ندارم هنوز، تا آلان که ول خرجی کردم ولی از الان تو فکرم پس انداز کنم.😊😊 نه شوهرم چیزی نمی پرسه که چکار میکنم با پولم اگر خودم برآب خونریزی هزینه کنم. خود کم و بیش وقتی خوب کار گیرم میاد بهم پول میده یا خرید بخوام میخره. ولی اگر کار خوب گیرم بیاد تا یه مدت همه چی تعطیله.