2821
2789
عنوان

دیگ شوهرم خسته شده و

443 بازدید | 14 پست

کسایی که بچه کوچیک داریدروتین زندگیتون چه شکلیه؟

خواب ومهمونی وکارای خونه....

من خیلی آشفتم دوتابچه کوچیک دارم یکی ۱۰ماه یکی سه سال ونیم...

همش کسلم وبی قراروکارامم موندس....

موندم چیکارکنم،همش درگیرکارخونم آخرم همخ جاکثیف..😔

ساعت خواب بچه هامم مثل خودم.ن داغون ساعت ۱و۲شب

والا منم بچم 6 ماهشه 1 میخوابه

قبلا 11 میخوابید

باید هیچ جا نرم ک 11 بخوابه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم عجله نکن تا برن مدرسه همینه

زیادم به تمیز کاری اهمیت نده تو جمع میکنی دو دقیقه بعد میریزن از من میشنوی هر طور شده یه ورزش برو یا تو خونه کار کن با مربی کارهای خونه نمیشه هست با دوتا بچه خودتو اذیت کنی روحت افسرده میشه

خب خستگی نداره منم زندگیم همینه شوهرم کنارمیاد میبینه دیگه وضعیت رو

بهش بگودوسال دیگه تحمل کن اوضاع بهترمیشه

از کوچیکیشون لذت ببرید این روزا میگذرند بچه ها بزرگمیشن دلت میسوزه باهاشون بازی کن سخت نگیر

مدیریت هندل کردن کار ساعت خواب مدیریت زمان برنامه ریزی درست و عمل کردن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

خساه شدم همش غرمیزنم دست خودم نیستتتت

منم بچهام یکساله و سه سال هستن

هر ماه چند روزی میرم خونه پدرم، هم شوهرم تو خونه تنها استراحت میکنه و راضیه و منم خونه پدرم یکمی استراحت میکنم حال و هوام عوض میشه.

خساه شدم همش غرمیزنم دست خودم نیستتتت

من سه تا دارم

روزی دوبار خونه جمع میکنم دوبارم ظرف میشورم دیگه تمام کثیف هم بشه کاری ندارم

بچه هارو هم بزار باهم سرگرم بشن یک چایی بزار از دور بشن نگاشون کن