2789

خانم ها یه راز درباره خودمون بگید که فکر می کنید آقایون نمی دونن

آقایون یه راز درباره خودتون بگید که فکر می کنید خانم ها ازش خبر ندارن🤝

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

بعضی وقتا وقتی میگیم نه یعنی نه..ولی بعضی وقتا وقتی میگیم نه یعنی اصرار کن ناز دارم😂

گیرم که می زنید گیرم که می برید گیرم که می کشید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ لطفا ادم های تندرو درهر عقیده ای ریپ نزنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

محبت زنا الکیه🤣🦾

عه جدی می فرمایید

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙

بعضی وقتا وقتی میگیم نه یعنی نه..ولی بعضی وقتا وقتی میگیم نه یعنی اصرار کن ناز دارم😂

لحن نه ها فرق نداره با هم؟ من کاملا لحنم فرق داره

هیچ وقت دوسداشتنت نذار مرد بفهمه

اگه بفهمه پررو میشه؟

فکر میکنم اینکه میگن اقایون قوی هستن الکیه خانماهزاران برابر ازاقایون میتونن تو ناملایمات قوی ترباشن

منم فکر می کنم تحمل خانم ها تو یه چیزایی بالاتره

اما من واقعا از نظر حساسیت خیلی بالا هستم، فکر نمی کنم مردی به حساسیت و دقت من باشه

زن قوی تراز مَرده

من خیلی قبول ندارم اینو

لحن نه ها فرق نداره با هم؟ من کاملا لحنم فرق داره

اره ولی مردا نمیهفمن

گیرم که می زنید گیرم که می برید گیرم که می کشید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ لطفا ادم های تندرو درهر عقیده ای ریپ نزنن