bluescream مدیر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9303 عنوان 🌱🌱✨️ | مشاهده متن کامل بحث + 12298 بازدید | 81 پست 🌱دویدم و در راه فکر کردم که چرا یادم به وسعت همه تاریخ است؟ و چرا آدمها در یاد من زندگی میکنند و من در یاد هیچکس نیستم؟"لطف میکنید کامنت نذارید، ممنونم از درک و شعورتون" مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد... 1404/10/12 | 20:40 96 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9303 🌱شب غم تو نیز بگذرد. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9303 🌱چه درونم تنهاست. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9303 🌱از من راهی میماند که از آن گذشته ام. از من جای خالی من میماند. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9303 🌱سلام تنهایی که دور میکنی ام از این جماعت کور. چه میشد از این دور کشان کشان ببری به دورترهایم؟ مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9303 🌱 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9303 🌱سردرگم هستم. با خودم در جنگم. میخواهم میان این پریشانی مثل یک انسان بیرون بیایم. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9303 🌱با کلمات معمولی نمیشود گفت چه کشیده ام. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9303 🌱گفت: این حرف ها چه ارتباطی به ما دارد؟ شما چه تان شده؟ حتما خدا باید یک غمی توی سفره مان بگذارد که دنبال بهانه نگردیم؟ مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9303 🌱وقتی وارد خانه می شدند، مادر گفت: آدم وقتی میرود قبرستان، دلش باز می شود. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9303 🌱او میخواست بنویسد، بخواند و غرق در دنیای کتاب و شعر خودش باشد. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9303 🌱حالمان مزه ی خرمالو می دهدخرمالوی نارس گس. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9303 🌱میدانی رنج تو از چیست؟ تو بهآنچه نباید، بسیار می اندیشی. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9303 🌱غم و اندوه همیشه بوده است. شاید روزی برسد که نباشد اما پیش از این برای بشر همیشه غم بوده است. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9303 🌱زندگی کتاب نیست که فقط وقتی آخرین صفحه را خواندی آن را ببندی. کتاب زندگی صفحه ی آخر ندارد، چون آخرین صفحه همیشه اولین صفحه ی داستانی دیگر است. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
bluescream مدیر استارتر عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 9303 🌱اما تنهایی عجیبی بود. پدر خیال می کرد آدم وقتی در حجره خودش تنها باشد، تنهاست. نمیدانست که تنهایی را فقط در شلوغی می شود حس کرد. مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...