2777
2789
عنوان

کلاه برداری های جدید

191 بازدید | 10 پست

سلام من وقتی تاپیک کلاه برداری با عابربانک رو خوندم یاد این موضوع افتادم گفتم برای شما هم تعریف کنم

یکی از فامیل های ما رفته بود از دستگاه عابربانک پول بگیره دیده بود یه آقایی با یه لباس کهنه پاره یه بچه کوچیک بغلش بعد اون اقا به فامیل ما گفته شرمنده بچم مریضه میخوام ببرمش دکتر این کارت رو خواهرم داده باهاش بچه رو ببرم دکتر من بلد نیستم کار کنم باهاش میشه ۲۰۰ برام بگیری این فامیل ما هم بی خبر کارت رو گرفته انداخته تو دستگاه پول رو گرفته داده بعد رفته سراغ کارش و اما 

فرداش یهو یه ماشین پر از مامور اومده بودن خونشون که چی تو یه کیف پر از پول رو دزدیدی نگو اون اقاهه دزد بوده درجا تا طرف بره کارت رو ببنده از طریق چند نفر هم کارت به کارت کرده هم این طوری نقد کرده خدا رحم کرده روبروی دستگاه یه سوپرس بوده که دوربین داشته از اون طریق معلوم شده که اینا به هم ربطی ندارن و دزده شناسایی شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من یه خاطره بی ربط بگم ‌‌‌.پدرم یه روز ظهر خیلی گرم برای کاری میره ترمینال ...از قضا منتظر همکارش بوده و تو همین زمان یه پسر سرباز میاد میزنه به شیشه ماشین پدرم که کارت دارم بابام چون کولر ماشین روشن بوده فکر کرده مزاحم اولش اهمیت نمیده خلاصه شیشه میده پایین و سرباز میگه میخام برم شهرمون و پولم کم بابامم ۵ ت بهش میده حرف چند سال پیش 😁خلاصه چند وقت بعدش یه روز یکی از همسایه ها ی بابام اینا به پدرم میگه فلانی تو هم خوب برنده شدی و هیچی نمیگی ..بابامم میگه چی و کجا ..میگه بابا بانک جایزه بردی ۵ تا سکه ...خلاصه پدرم دعوت کردن و سکه هاشم گرفت ...منم یکی از سکه ها رو کش بردم ازش😂😂البته با رضایت اجباری خودش

همه ی عابربانکاخودشون دوربین دارن

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
حالا من یه خاطره بی ربط بگم ‌‌‌.پدرم یه روز ظهر خیلی گرم برای کاری میره ترمینال ...از قضا منتظر همکا ...

اونقدر کلاه بردار زیاد شده انصافا وقتی یکی واقعا احتیاج داره ظلم میشه ادم میمونه راست میگه یا دروغ

همه ی عابربانکاخودشون دوربین دارن

خوب اون طرف وایستاده کنار فامیل ما جلو دوربین بوده از اونجا شناسایی شده مامورا اومده بودن دنبالش یکی رو هم که کارت به کارت کرده بود براش برده بودن خلاصه با کلی مشخصات و و دوربین روبروی عابربانکه  .... پیدا کردن دزده رو 

حالا من یه خاطره بی ربط بگم ‌‌‌.پدرم یه روز ظهر خیلی گرم برای کاری میره ترمینال ...از قضا منتظر همکا ...

به بابام میگفتم کاش ده تومن کمکش میکردی ۱۰تا سکه بهت میدادن 

قیافه بابام�🤨👨

قیافه من😙

اونقدر کلاه بردار زیاد شده انصافا وقتی یکی واقعا احتیاج داره ظلم میشه ادم میمونه راست میگه یا دروغ

اره اما من اکثرا میگم شاید راست بگه خوب خودم میذارم جاش ...میگم نکنه واقع محتاج