2777
2789
متاسفانه امروز یکی از اعضا نی نی سایت بعد از تحمل بیماری و درد و رنج، جان به جان آفرین تسلیم کرد.

درگدشت می می ناز را به همه اعضا نی نی اسیت خصوصا به دوستانش که ماه هاست به دعا و استغاثه مشغول بودند تسلیت می کویم.

امید آنکه با کوچ از این دنیا، رنج هایش تمام شده و بی گناه و پاکیزه به لقاالله پیوسته است.

برای شادی روحش فاتجه ای قرائت کنیم.
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از شنیدن خبر فوتشون دلگیر شدم مخصوصا وقتی عکسشون رو دیدم خدا می دونه چه ارزوهایی برای ایندش داشت ... خوب با قسمت نمیشه جنگید امیدوارم روحش قرین ارامش باشه امین
انجام پروژه های دانشجویی با نازل ترین قیمت
خیلى دردناک بود
تاپیکشو فراموش نمیکنم،خدایا!

میدونم تمام کارات،حکمتى داره که از فهممون خارجه،پس لطفاً صبر همه ى ما رو زیاد کن.
سارا کوچولوى من ٤ شهریور ٩٣ به دنیا اومد...خدایا ازت ممنونمممم☺️😘😍
خیلی از شنیدن خبر فوتشون دلگیر شدم مخصوصا وقتی عکسشون رو دیدم خدا می دونه چه ارزوهایی برای ایندش داشت ... خوب با قسمت نمیشه جنگید امیدوارم روحش قرین ارامش باشه امین
انجام پروژه های دانشجویی با نازل ترین قیمت