2777
2789
عنوان

مامان

132 بازدید | 15 پست

تا حالا شده مامانتون شمارو با بچه های دیگ اش فرق بزاره؟

من خیلی تنها و بی کسم و هیچکس و بجز خودم ندارم

اینقد باهام دعوا میکنه که همه ب جونم میوفتن

امروز من و داداشم باهم بحث کردیم پشت داداشمو گرفت اومد در گوشم بهم کلی فوش داد

کلی دارم گریه میکنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیشتر منو میزنه تو سر داداشم و پشت من درمیاد

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

گریه نکنین

همه همین جور هستن اکثرا

اگر بخوای برای هر چیزی گریه کنین که پیر میشی

بیخیال

دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم لطفا لایک و ریپلای نکنن ✅دلایل شخصی هست ✅احترام هر کسی دست خودشه ✅🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

گریه نکنین همه همین جور هستن اکثرااگر بخوای برای هر چیزی گریه کنین که پیر میشی بیخیال

آفرین حرف خوبیه ولی خب آخرش دل آدم هم میشکنه

جمعه هاچقدر دلگیره آخ

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

تنها کسی نیستی که اینجوری هستی

شمام واگذارش کن به پسراش بگو وقت تنگی و بیچارگی کسایی به دادت برسن که پشتشونو میگیری

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بلهه😑😂ما 4 نفریم، مامان بیشتر داداشمو که دومیهه رو دوست داره کلا همیشه حساب اون دداداشم جداهه ،

بعد البته اینم بگم ما سر مامانمون خیلی غر میزنیم مثلا اگ غذا بد باشه یا سر هرچیزی، اما اون بنده خدا هیچی نمیگه 😑😑

بلهه😑😂ما 4 نفریم، مامان بیشتر داداشمو که دومیهه رو دوست داره کلا همیشه حساب اون دداداشم جداهه ،بعد ...

مامان من خیلی بد منو فرق مزاره از بچگی منو میزد همیشه

دست و پاهام کبود بود

سر مدرسه پدرمو درآورد همیشه کتکم میزدد

بچه بودم فحش های جنسی بهم میداد الان به روش میارم بدش میاد میگه چرا میگی

الانم همونه اینقد بهم بدی کرده ک یکبار زدمش از شدت فشار و همون شب تا صبح مردم

تنها کسی نیستی که اینجوری هستی شمام واگذارش کن به پسراش بگو وقت تنگی و بیچارگی کسایی به دادت برسن که ...

من از مامانم خیلی ضربه خوردم

خیلی به من مدیونه

اصن نمیدونم محبت مادر چی هست تا یادم میاد ازش کتک خوردم

اگ ی چیزی ازم میدید بدو بدو ب داداشم میگفت مثلا میگف من استوری فلان گذاشتم

همیشه بچه ک بودیم میرفتیم خونه مامان بزرگم اگ میرفتم با بچها بازی بهم میگفت اجازه نگرفتی و منو میزد

۵ سالم بود بابام برام بازی گرفته بود از این پازل ها اگ جوابشو درست نمیگفتم منو میزد فکر کن سواد نداشتم

نمره کم میگرفتم منو میزد اگ میشدم ۱۹ میگفت کی ۲۰ شد

خیلی حالم ازش بهم میخوره

من از مامانم خیلی ضربه خوردم خیلی به من مدیونه اصن نمیدونم محبت مادر چی هست تا یادم میاد ازش کتک خور ...

دلت براش نسوزه فکر پیشرفت خودت باش ....نه اینکه دعوا کنی ولب کاملا نسبت به مشکلاتش بی تفاوت باش

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

دلت براش نسوزه فکر پیشرفت خودت باش ....نه اینکه دعوا کنی ولب کاملا نسبت به مشکلاتش بی تفاوت باش

کآری بهش ندارم اون به من کار داره نمیزاره درسمو بخونم کلن من ناراحت باشم خوشحال میشه

مامان من خیلی بد منو فرق مزاره از بچگی منو میزد همیشه دست و پاهام کبود بود سر مدرسه پدرمو درآورد همی ...

درکت میکنم عزیزم ،ولی نگران نباش معمولا خداوند در عوضش در آینده چیز بهتری قسمتت میکنه انشالله😘😘❤️❤️کائنات عادله ،زمنیم گرده ،بالاخره زمین یطوری میچرخه که شما هم نتیجه سختی هاتونو بگیرید ،😘😘دنیا همیشه همینطوریه، هممون دیر یا زود نتیجه کارامونو تو همین دنیا میمینیم،شما هم نتیجه صبرتونو میبینید ،مادرتونم نتیجه رفتارشو ،حالا شاید همین فردا نه ولییی به موفع اش همه چیز ردیف میشه،

با خدا باش، تو کره زمین هیچ کس جز خدا یار ادم نمیتونه باشه ،نماز بخون، خودتو از ادمای زمینی جدا کن، همون خدا تو رو به یک جایی میرسونه که همه حسرتشو میخورن والاااا ،😘😘😘💚