2777
2789
عنوان

خیلی ادم جو گیری هسم

187 بازدید | 14 پست

سلام

یهو برا دوستا مجازی شارژ میخرم

یا هدیه میفرستم

خنگول شدم.

حالا توقعیم ندارما اصلا

ولی خوب یکیشون حتی یه پیام نداد بگه دستت درد نکنه😑😂

تو گروه گردن گرفتم بفرسم براش😂ولی خوب یه تشکر ساده بابد میکرد دیگه

من نوجوونیم اینجوری بودم😏

خداروشکر بزرگ شدم و شفا پیدا کردم

میناب تنهات نمیزاریم 🙂✐✎ 🎒شب رفت صبوح آمد غم رفت فتوح آمد/ خورشید درخشان شد تا باد چنین بادا⛅☀️🌻▫️▫️▫️▫️🥲☀️🫠

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

واقعا رو مخن آدمایی که لطف دیگرانو وظیفه میدونن حالا خودشونم هیچ کاری نمیکننا

هر چقدر دوست داشتی لایک کن نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال میشم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. من یه فمنیستم و این به این معنی نیست که ۱-همیشه عصبانی و دنبال و حمله به دیگران هستم! ۲-از همهی مردا متنفرم و بی دلیل بهشون توهین میکنم ۳- جنس زن رو برتر از مرد میبینم. ۴- به زنانی که مادر هستند یا خانه دار بودن رو ترجیح میدهند توهین میکنم چیزی که من براش تلاش میکنم اینه ۱-برابری حقوق زن و مرد در جامعه و عدم تفاوت در موقعیت های شغلی صرفا به خاطر جنسیت نه توانایی! ۲- اینکه یک زن هیچوقت به خاطر بدنش یا اتفاقات طبیعی بدنش خجالت نکشه و روزی برسه که حداقل نیازی به سانسور تبلیغ نوار بهداشتی در صدا و سیما نباشه! روزی که راحت دربارهی بهداشت قاعدگی کنفرانس برگزار بشه و کسی نتونه کنسلش کنه! روزی که هیچ زنی به خاطر طرز پوشش سرزنش نشه! ۳- همونطور که یک مرد میتونه برای زندگی خودش تصمیم بگیره( مثل خروج از کشور- حق طلاق- تحصیلات و ...) یک زن هم نیاز به اجازهی فرد دیگری نداشته باشه! غلط املایی ببینم تذکر نمیدم چون بعضیا خوششون نمیآد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/ مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم. مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

واقعا رو مخن آدمایی که لطف دیگرانو وظیفه میدونن حالا خودشونم هیچ کاری نمیکننا

اخه دیگه به گربه یه لیوان شیر میدی یه تشکری میکنه.

این اصلا یه واکنشی نشون نداد

یه جوری شدم

دقیقااا

منمم

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
این اخلاقتو بزار کنارممکنه حتی ازت سو استفاده هم کنن بخاطر این رفتارت

حالا اینم بگم اونا چیزی نمیگن که

من خودم خرج میکنم

مشکلیم ندارم

ولییی خوب طرف یه واکنشی حداقل نشون بده

به خدا بعد اون هیچ ریپ هم نزده روم تو گروه 😂😂🤣وای خنگولم من

حالا اینم بگم اونا چیزی نمیگن کهمن خودم خرج میکنممشکلیم ندارمولییی خوب طرف یه واکنشی حداقل نشون بده ...

باور بین خودشون گفتن دختره چرا همچینه کم داره

توام قبل از انجام دادن کارت هات فکر کن

چه دلیلی داره بخوای برای بقیه حتی هزار تومن خرج کنی اخه

یعنی دنبال محبتم؟نه اگهومنظورت اینه اصلا.ولی خوب یه تشکر کردن اون نه به من مهر میرسونه نمحبتشعور طرف ...

نه گلم مهرطلبیو با توجه به چیزی که خودت گفتی گاهی محبت یهویی میکنی گفتم وگرنه انتظار تشکر داشتن که چیز بدی نیست، خداروشکر که مهرطلب نیستی عزیزم