2777
2789
عنوان

بچه 6 ماهه

464 بازدید | 9 پست

پسرم چند روز دیگه 6 ماهش تموم میشه، کسانی که بچه 6 ماهه دارن یا تجربه 6 ماهگی بچشون یادشونه خواب بچه تو این سن چجوریه؟ بهونه گرفتن زیاد بچه و اینکه همش میخواد بغل باشه اونم فقط بغل خودم طبیعیه؟ خستم کرده اصلا 5 دقیقه برا خودش رو زمین بازی نمیکنه...

آره پسرمن تا بزرگ شداینجوربودبخاطر دندوناشون هست کلافه میشن

یعنی طبیعیه نق میزنه؟ همش با شوهرم میگیم حتما چیزیشه که دائم اذیت میکنه دارو رفلاکسم میدم باز همینه، تا یک ماه پیش باز خیلی خوب بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم همینه نگران نباش پسر منم حدودا 6 ماهگی همینجوری شد،  البته یکم گذاشتمش روروک بهتر شده بازی میکنه ولی باز هم بهانه گیر شده،  البته شکم پسرم نفخ داشت دکتر دارو داد یکم بهتر شد ولی باز بهانه گیر شده

تا ۱۴ ماهگی بچه از لحاظ روانی به آغوش مادر احتیاج داره و این کاملا طبیعیه

درمورد خوابم که پسرمن از بدو تولد کم خواب بود و نق نقو

پس فک کنم طبیعیه

«بردگی»یعنی‌اینکه:یک‌ شخص دیگر‌ تصمیم بگیرد،تو چقدر و‌ چه اندازه آزاد باشی...برتراند راسل
تا ۱۴ ماهگی بچه از لحاظ روانی به آغوش مادر احتیاج داره و این کاملا طبیعیه درمورد خوابم که پسرمن از ...

دقیقا همینجوری خواب خیلی سبکی داره دائم هم داره نق میزنه

نه عزیزم همینه نگران نباش پسر منم حدودا 6 ماهگی همینجوری شد،  البته یکم گذاشتمش روروک بهتر شده ...

تا 4 ماهگی دل درد داشت دارو میدادم فکر کردم خوب شده دیگه، یعنی به خودش کش و قوس میده و اینکه رو شکم دوس داره بخوابه از دل درده

خانمهایی عزیز منم بچه ام ۱۴روز دیگه ۶ماهه میشه غذای کمکی شروع کنم چی بهش بدم

من از پنج ماهگی که تموم شد از دکترش پرسیدم که گفت فرنی و پوره سیب فعلا که همینارو میدم به پسرم

تا 4 ماهگی دل درد داشت دارو میدادم فکر کردم خوب شده دیگه، یعنی به خودش کش و قوس میده و اینکه رو شکم ...

اره عزیزم از دل درده بچه منم همینجوری بود،  یکم بهتر شده ولی کلا بازم بیقراره