2821
2789

در هم بیاری خیانت رو کاری نمیکنن

تهش میگن هک شده و..

میخام الکی انرژی نزاری

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در هم بیاری خیانت رو کاری نمیکنن تهش میگن هک شده و..میخام الکی انرژی نزاری

بدترازخیانت هم مشکل داریم...ولی سوال من همونه که گفتم ایا شنیدین که بشه پیامارو بالااورد یاچون نرم افزار خارجیه نمیشه؟

بدترازخیانت هم مشکل داریم...ولی سوال من همونه که گفتم ایا شنیدین که بشه پیامارو بالااورد یاچون نرم ا ...

منم جواب دادم حتی اگه بشه هم مدرک نمیشه برات

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بلی🥲

معذرت میخام اینو میگم ولی من ازیه طرف به کمک وکیل نیاز دارم ازیه طرف دیگه ازکجابدونم شما وکیلین؟ واگ واقعا وکیل هستین بابت مشوورت مجازی دستمزد میگیرین؟🥲

معذرت میخام اینو میگم ولی من ازیه طرف به کمک وکیل نیاز دارم ازیه طرف دیگه ازکجابدونم شما وکیلین؟ واگ ...

آدرس تلگرام دادم خدمتتون.

تمام مشخصات هست.

بله برای مشاوره یه مبلغی کمی میگیریم.

میتونید مراجعه کنید به تلگرام و سایتمون و.....

اگه اطمینان حاصل شد، هستم خدمتتون.🙏

🍃 نه گمان دار که رفتی و فراموش شدی 🍃

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز