2777
2789
عنوان

تو غربالگری اول بهت بگن سندروم دان متوسط یعنی چی تو رو خدا بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1995 بازدید | 18 پست

انشالله که طوری نیست

من خیلی ها رو دیدم که هم پدر و هم مادر مشکل داشتن ولی بچه هاشون خدا رو شکر کاملا سالم هستن و برعکسش هم بوده خیلی

ببین این چیزا دست قضا و قدره نه دست آدما و آزمایش و اینا

خیلی ها رو دیدم که از چند ماه قبل بارداری تحت نظر دکتر بودن و آزمایش و دارو و فلان بعد بچه مشکل دار خیلی ها رو هم دیدم تنها آزمایش شون فقط تست بارداری بوده ولی الحمدالله بچه شون سالم سالمه

منکه اصلا به این دکترا و ازمایشا اعتقاد ندارم فقط خدا باید درست کنه و بس

مرسی از همگی من به داداشم گفتم که الان اینجوری زیاد شده ۹۹% سالمه ولی خب به هرحال خیلی نگرانند 

عزيزم ميتونم بپرسم زن داداشت چند سالشه؟ معمولا مادران ٣٠ به بالارو براي اين ازمايش ميفرستن چون ريسكشون بيشتره. من خواهرشوهرم ٣٣ سالشه اونم فرستادن امينوسنتز كه گفتن خداروشكر سالمه.نگران نباش عزيزم

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدارو شکر که بچت سالمه ولی این ازمایشا انجام میشه تا فرد ناقصی متولد نشه و یه عمر خودشو خانوا ...

عزیزم اخه نمیدونی چ شبای گذشت و من چقدررررر گریه کردم چه استرسای ک نکشیدم الان وسواس فکری گرفتم اخه حدود ۹۸ درصد سالمند اخه انقدر احتمال خطا بالاااااااا حتما باید ۲ ملیون پ‌ول بدند تا بتون بگند سالم من ک هر کسی دیدم اخرش سالم بوده بچه اخه خ استرس بدیه فقط کسای درک می کنند ک بشون این خبر دادند 

عزيزم ميتونم بپرسم زن داداشت چند سالشه؟ معمولا مادران ٣٠ به بالارو براي اين ازمايش ميفرستن چون ريسكش ...

سلام عزیزم سنش که ۲۵ سالشه من این خیلی لاغره الان که غربالگری اول شه ۴۸ کیلو کیلو بوده سابقه خانوادگی اصلاً نداریم ولی اینو گفتند

فندوق من این ماه هم نیومدی اشکال نداره یکی طلبت وقتی اومدی توهم بیمارستان یکی میخوابونم زیر گوشت که انقدر منو اذیت کرد بله همچین مامانی هستم من حالا نیا تا تعداد کتک خوردن هات بیشتر بشه