2777
2789
عنوان

باز قراره مادرشوهرم بیاد خونمون

1850 بازدید | 83 پست

روزای اول زایمانم اومد ۲ هفته موند خونمون و اعصاب و روانم رو به هم ریخت و رفت همش میگفت شیرت کمه بچت ضعیفه با این هیکل این بچته

هر بارم که اومده سربزنه خونمون گفته بچهت همون قدری مونده. شیر نداری؟ گرسنه میمونه؟

الان دخترم دو ماهشه حالا باز قراره شوهرم فردا بره این سلیطه رو بیاره

به شوهرم میگم خیلی بی درکی الان برنامهی زندگی من قاطی شده اصلا نمیدونم دارم چیکار میکنم با این وضعیت مهمون هم دعوت میکنی اونم کی مامانت که به همه چی من گیر میده.

میگه خودش میگه میام خونهتون من که نمیتونم بگم نیا.

ولی میدونم شوهرم میگه بیا. دیگه خستم ازشون

اخلاقشم یه جوریه که فقط مظلوم نمایی میکنه و میناله که فلان جام درد میکنه حالم خوب نیست هر دکتری هم میبریم میگه هیچیش نیست اینم از رو نمیره. تا میبینه یکم شوهرم به من نزدیک شده و به من توجه میکنه این خودشو میزنه به مریضی و حال بدی.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای کاش بزرگترهای ما میفهمیدن که با موندن بیش از اندازه شون خونه بچه ها هم خودشون رو کوچیک میکنن هم باعث اختلاف میشن خب یه وعده بیان برگردن خونشون

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خدا به دادت برسه

دیگه از دیروزه با شوهرم سرسنگینم

دیروز گفت میخوام برم بیارم گفتم نیار

حالا امروز زنگ زدن که امروز نیا نمیدونم کجا میخوان برن

نگو شوهرم از قبل هماهنگیهاشو انجام دادن هرچقدرم من بهش میگفتم نیار تاثیری نداشت

ای کاش بزرگترهای ما میفهمیدن که با موندن بیش از اندازه شون خونه بچه ها هم خودشون رو کوچیک میکنن هم ب ...

شوهرش فوت شده شهرستان زندگی میکنن

یکی از پسرا با خانوادش رفته پیش این بمونه بعد این اومده اینور اصلا قصد برگشتم نداره

خونهی ما هم از همه بیشتر میمونه خونه یکی از پسراش ۴ روز موند خونهی ما دو هفته

مادر شوهر من بیاد خونمون دو شب و دیگ حتما میمونه بالاخره بخور بخواب و داره مث چی میخوره

گاهی ام ک میاد دخترشم باید بیاره اعتقاد زیادی داره ک دخترش خونه ی ما باید مثل گاو بخوره و قابلمه جلوش باشه کلا

بعدم دیگ مجبوری میرن