2789

خدا لعنت کنه همچین مردایی رو البته مرد که نه نر بیشعور آدم با زن اینجوری حرف میزنه خوف دو دقیقه اومدم حالم خوب شه اعصابم سگ شد

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
من نخوندم واقعا بهم میریزم اینجور چیزا رو میبینم و میشنوم

انقد حالم بد شد که نگو چرا یک مرد حق میده اینجوری حرف بزنه با زن خودش خاک بر سرش واقعا

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم الان دیدم اعصابم خرد شداوایل ک بچه نداشتم میگفتم واقعا چطور زنها میتونن اینجور وضعو تحمل کنن حال ...

خیلی خانوما تو سایت دیدم البته یکیش خواهرشوهرخودم با وجود اینکه شوهرش دائم خیانت میکنه حتی خودش به چشم دیده بود شوهرش رو تختشون با ی زن اما باز به رو خودشنمیارخ

خیلی خانوما تو سایت دیدم البته یکیش خواهرشوهرخودم با وجود اینکه شوهرش دائم خیانت میکنه حتی خودش به چ ...

میدونی بچه ک نباشه دیگه آدم یه جایی کم میاره و تموم میکنه ولی بچه ک باشه اصلااااا نمیشه کسی رو قضاوت کرد اونقدر ک شرایط فرق میکنه

من حتی تو دلم گفتم جای اون خانم بودم فرار میکردم با بچه... وقتی کسی منو نمیخاد

ولی خب اینم خیلی دردسر داره

بی غروره دیگ

من خدایی نکرده خیانت ببینم بی چونو چرا تمومه....چه برسه رو تخت...فکرشم بده

یکی از فامیلای دور ما

زن معلم بوده سرکار بود

دقیقا همین اتفاق شوهر زن میاره خونه رو تخت این

بعد کار خانومه کنسل میشه برمیگرده خونه مچشونو میگیزه

با۳تا بچه

بدبخت بنده خدا سرطان گرفت مرد ولی مرده درست نشد

رو اون زن ۳تا دیگه گرفت اخری هم سن دختر کوچیکش تازه شنیده بودم کلیم صیغه داشت

مرد کودن درخواست دوستی نفرست😒

من خدایی نکرده خیانت ببینم بی چونو چرا تمومه....چه برسه رو تخت...فکرشم بدهیکی از فامیلای دور مازن مع ...

وای این بگم باورت نمیشه چند بار مچشو گرفته مثلا شوهرش برای خونه خرید نمیکرد گوشت و مرغ اینا بعد مشکوک شد از رو فالوراش دوست دخترش پیدا کرد دید برای دختره یه دسته گل خریده ازین ۲۰میلیونی خیلی بزرگا بعد دخترا تگش کرده بود تشکر کرده بود ازش یا بارها مو و حتی لباس زیر دختر پیدا کرد از اتاقش ولی الان میبینیش یک جور قیافه میاد انگار بهترین شوهر دنیا رو داره دست شوعرشو میگیره و قربون صدقه ش میره واقعا درکش نمیکنم

وای این بگم باورت نمیشه چند بار مچشو گرفته مثلا شوهرش برای خونه خرید نمیکرد گوشت و مرغ اینا بعد مشکو ...

احتمالا رد داده

چقد خارو خفیف

متاسفم از ماست که بر ماست بخاطر همین که مردا خیانت میکنن راحت میدونن بخشوده میشن

مرد کودن درخواست دوستی نفرست😒