2777
2789

دوستام بختیارین شوهراشون پولدارن و براشون طلا زیاد خریدن، البته یکیش ۱۰ سال پیش عروسی کرد یکی دیگه ۸ سال پیش یکی هم ۳ سال پیش

الان طلا واقعا گرون شده فکر نکنم همینا شوهراشون اگه الان عروسی میکردن انقدر طلا میخریدن

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه من اصلا حرفی از طلا نزدم خودش گفت طلاهم برات می خرم من ازدواج دومم هست بعد فقط می خواستم بدونم ر ...

بیشتر از طلا به خصوصیات اخلاقیش دقت کن

چرا وعده طلا داده بلخره طلا کم یا زباد میخرن ببین پشت وعده ها چیزی پنهان نمونه ازت این مهمتره

اگر آدم خوبی باشه مهمه وگرنه کم زیاد طلا تو زندگیم میخرن

موقع خریدم رفتنی بگو بودجه ات چقدره مناسب با اون انتخاب کنم

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
ولی ما رسم داریم برای خرید طلا خودمون میریم شاید اونی که بخرند به سلیقه ام نباشه

برا نامزدی خودشون نشون میارن دیگه دستت میاد برای خرید طلای سرویس

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
بیشتر از طلا به خصوصیات اخلاقیش دقت کن چرا وعده طلا داده بلخره طلا کم یا زباد میخرن ببین پشت وعده ها ...

عزیزم بختیاریا برا خرید های نامزدی طلا خیلی براشون مهمه بیشتر رو خرید طلا تمرکز دارند فک نکنم منظوره داشته باشع

ولی ما رسم داریم برای خرید طلا خودمون میریم شاید اونی که بخرند به سلیقه ام نباشه

نه خودتو میبرن شاید یه انگشتر بخرن دستت کن برا کادو ولی بعدش میبرنت انتخاب کنی با آقا داماد در ارتباطی

عزیزم اوضاع مالی داماد اگه خوبه یه چیز سنگین بردار به هر حال به پس اندازه

اوضاعش خوبه ولی من ازدواج دومم هست

جهیزیه هم من وسایل زندگی قبلی رو دارم تروتمیزم هستند فقط وسایل چوبی رو فروختم ولی بهم گفت من نمیخام حتی یه دست لباس با خودت بیاری

و ایشون همه چیز نو تو کارتن دارند فقط فرش و سرویس خواب نداره که گفت باهم بریم تو انتخاب کن من بخرم

نمیدونم طلا در چه حدود بردارم که فکرنکنه من زیاده خواهم

سمت ما طلا زیاد می گیرند عروس ها خیلی طلا دارند

ولی بختیاری هارو نمیدونم

......
نه خودتو میبرن شاید یه انگشتر بخرن دستت کن برا کادو ولی بعدش میبرنت انتخاب کنی با آقا داماد در ارتبا ...

بله عزیز در ارتباطم

ولی ما هردو ازدواج دوم هست نمیدونم نامزدی شاید نگیریم یهو عقد کنیم

......
بله عزیز در ارتباطم ولی ما هردو ازدواج دوم هست نمیدونم نامزدی شاید نگیریم یهو عقد کنیم

خب بهتره بهش بگی که در چه حد میخاد هزینه طلا کنه

کلا ما بختیاریا اکثرا برا نامزدی و عقد زیاد خرید میکنیم حالا شهرکرد یکم کمتر

ژرفای ما حتی لباس برا فامیل هم میگیرن

عزیزم شما برو به هر حال اونجا نظرت و میپرسه کدوم قشنگ تره .این جور وقتا موقع خرید طلا دوماد هر چی بگ ...

مرسی عزیزم

نمیدونم اون جور که من شناختمش خسیس نیست

ولی خرید طلارو نمیدونم

......
اوضاعش خوبه ولی من ازدواج دومم هست جهیزیه هم من وسایل زندگی قبلی رو دارم تروتمیزم هستند فقط وسایل چو ...

خب بزار برا نامزدی طلا بیاره دستت مباد بعدم موقع خرید طلا

بلخره رفتی بگو شما نظرت بگو کدوم خوبه بعد دستت میاد دیگه