2777
2789

سلام پسرم دوسال نیمشه دیشب تا صبح هرچی خورده بود بیشتر ابکی بالا اورده تا صبح هر چی دادم میاره بالا چی کنم ترخدا رنگ تو صورتش نمونده

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یک ساعت دیگع نکبت دکتر داریم نمیدونم چی کنم اسهال نیست وقت بالا میاره ممکنه تخمه تو گلوش مونده باشه اینجور بشه؟

هرجاشو نفهمیدی بگو برات توضیح بدم ولی از دید خودت منو قضاوت نکن نمیدونم برچی با تو خوبه همه چی 🥰مامان دوتا پسر خوشتیپ

عزیزم چای نبات و دارچین بده بذار معدش گرم بشه...بعدشم سوپ خیلی سبک اسیاب شده ابکی که همه چی درش باشه از سبزیجات بهش بده...چیز سنگین نده اصلا امروز

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

خیلی اعصابم داعونه بچم از درد نمیتونع بخوابه هی بلند میشه گریه میکنه