2777
2789
عنوان

یه پسر چجوری عاشق میشه ‼️

242 بازدید | 22 پست

یه دختر که قیافش از نظر خودش و بقیه خوبه یعنی حتی طرف مقابل بهش گفته خیلی خوشگل و باکلاسی حتی گفته پاک ترین دختری وضع مالیشونم خوبه پزشکی میخونه موزیسینه دو تا زبان بلده کتاب میخونه و...

بعد با اینحال پسره نمیخوادش ولی خودش عاشق پسره س

بنظرتون چرا؟

دیگه باید چکار کرد😐

شاید باورت نشه

دوست داشتن و عشق بی دلیله

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر یه روز حس کردید دارید درگیر عشق یکطرفه میشید یه رنده بردارید انقد بکشید رو خودتون تا تموم شید.

قطعا درد و عذاب کمتری خواهد داشت.

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

چه ربطی به اونا داشت

اونا دستاورد های خود دختر

برا ازدواج و عشق چیزای دیگه هم مهمه

بعد اصلا این فلسفه پسرارو نمیدونم یهو این کیس اصلا به چششون نمیاد یه دختر دیگه که هیچ دستاوردی نداره اخلاق هم نداره آنچنان زیبا هم نیست شیفته اش میشن

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود

چه ربطی به اونا داشت اونا دستاورد های خود دختربرا ازدواج و عشق چیزای دیگه هم مهمه بعد اصلا این فلسفه ...

منظورم اینه یه دختر دیگه باید چیکار میکرد که پسره دوسش داشت

وقتی بهش گفته خوشگلی پاکی عاقلی

زیبایی و دوست داشتن از دید هر کسی جوری تعریف میشه اگه قرار بود هر کسی یه معیار مشخصی داشت اون موقع این همه آدم ها با شکل ها و اخلاق های مختلف آیا میتونستن با عشق کنار هم زندگی کنند یا عاشق هم بشن !!!

از نظر یه پسری به دختری خیلی خاص و دوست داشتنی هست

از نظر یه پسر دیگه نه!!!

شاید هنوز دیر نیست...

منظورم اینه یه دختر دیگه باید چیکار میکرد که پسره دوسش داشت وقتی بهش گفته خوشگلی پاکی عاقلی

آهااااان

هیچی عزیزم اتفاقا دختر نباید کاری میکرد

طرفدار دو آتیشه قانون ب ب ب : به من چه به تو چه به ماچه همه چیز از درون تو آغاز میشود