2777
2789

مال من با کانسیلر هم پوشش داده نمیشه

فیلر هم نمیتونم فعلا و قصدشو ندارم بزنم

روتین پوستی دارین برای زیر چشم؟ و چجوری ارایش میکنین که معلوم نباشه و آرایش صورتتون یکدست شه

سیاهی دور چشم بخاطر حرارت کبد هست و با پاکسازی کبد رفع میشه

اگه داغی و حرارت کف پا و تلخی دهان و ... هم دارین یه مدت از ترکیب آبلیمو عسل خاکشیر با آب ولرم صبح ناشتا استفاده کنید

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی @hoseinpour03 روبیکا پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکم سایه نارنجی یا قرمز بزن

بعد کانسیلر بزن روش

پودر فیکس هم حتما بزن یا پنکک با براش

من روتین پوستی رو کرم دور چشم سفارش دادم

آب هم زیاد میخورم

شبا هم گوشی رو خاموش میکنم

Türk qızı اون آرزوش ۲۰۷ مشکی بود نه قبر مشکی...

یکم سایه نارنجی یا قرمز بزن بعد کانسیلر بزن روشپودر فیکس هم حتما بزن یا پنکک با براشمن روتین پوستی ر ...

روتینت تاثیر داشته روی کم شدنش؟ خوابمم هم افتضاحه اگه با درست کردنش کمتر شه که خوبه..

ممنونم از پیشنهادت ولی پام یخه همیشهبیشتر ارثیه فکر کنم

نه سیاهی ارثی نداریم بیشتر بخاطر درگیری کبد هست

خواستی میتونم برات زبانشناسی انجام بدم بهم تو تلگرام پیام بده

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی @hoseinpour03 روبیکا پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

روتینت تاثیر داشته روی کم شدنش؟ خوابمم هم افتضاحه اگه با درست کردنش کمتر شه که خوبه..

والا روتین رو میخام تازه شروع کنم نمیدونم جواب میده یا نه

Türk qızı اون آرزوش ۲۰۷ مشکی بود نه قبر مشکی...