2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنید سر دو راهی ام

137 بازدید | 12 پست

یک خونه دو طبقه کوچیک دارم که باکلی وام و قرض ساختم بماند دردسراش و ناراحتی هاش در  طول ساخت خیلی اذیت شدم، حالا مشکلی که دارم اینه که خونم یک کوچه با خانواده خودم فاصله داره الان هم فعلاً اونجا زندگی نمی کنم نمی دونم در آینده برم خونه خودم یا بفروشم جای دیگه بخرم اکثرا بهم میگن نزدیکی به خانواده باعث دردسرایی میشه منم دودل شدم لطفاً  راهنماییم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من تک دخترم و دو برادر دارم مادرم میخواد من نزدیکش باشم حالا بیشتر بخاطر مراقبت از شون در آینده، یعنی روی من حساب کردن، حقیقتش من زیاد مایل نیستم چون مادربزرگم نگهداریش به عهده ما بود خیلی از همه نظر اذیت شدیم حالا می ترسم منم گرفتار بشم، حالا فحشم ندید فقط کسانی که سالخورده داشتن می دونند چقدر دردسره. 

نه چ توقعی من با مامانم تو ی آپارتمانم وقتایی که شوهرم نیس میرم خونه شون روزایی که حالم بده یا دانشگاهم ناهار خونه مامانمم بیچاره ها توقعی ندارن تازه اگه نرم بالا بابام زنگ میزنه بیا

علیرضا ی مامان روز دوشنبه 12 شهریور 97 ساعت 10 شب بدنیا اومد 😍😍😍😍😍
راستش من تک دخترم و دو برادر دارم مادرم میخواد من نزدیکش باشم حالا بیشتر بخاطر مراقبت از شون در آیند ...

اونا زحمت تو رو نکشیدن یعنی همه رو نداز رو کول خودت داداشاتم وظیفه دارن 

البته انشالله تا کوه پایداره همه مادر پدرا هم پایدار باشن  ب قول یه نفر میگف خدایا مرگمو اسون کن از دست پا نندازم که از چشمم می افتم واقعا راستع

حالشـــون کــه ازت بهـــتر باشـه میــگن: بیخیال درست میشه             ♀☜ⓕⓞⓚⓞⓛⓘ☞ ♂♬