2777
2789
عنوان

کنکور

230 بازدید | 23 پست

امروز درس نخوندم عذاب وجدان 🖤 خسته بودم خب مگه کسی هم هست هر روز ۱۰ ساعت بخونه اگه کسی میدونه بگه چطور بعد از ۳ یا ۴ روز خسته نشیم؟!

به زودی میام و تو همین فضا اعلام میکنم که به هدف بزرگم رسیدم؛ صبر کنید! 🧳✈️🗽

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عیبی نداره ولی اگر روزی خسته هستی کمش باید ۶ ساعت مطالعه کنی مگر برنامه داشته باش مثلا ۳ ماه خوندی خوب و میخوای ۳ روز استراحت کنی یا حتی روزی که تعلطیی برای خودت تو طول هفته درست کردی

حالا میتونی از استراحت آخر هفته کم کنی

من روزی 16 ساعت فیکس میخوندم

منم میتونم یه روز ۱۸ ساعت بخونم میخوام پیوسته باشه این ساعت مطالعه مال دو روز قبل کنکوره نه از الان

عیبی نداره ولی اگر روزی خسته هستی کمش باید ۶ ساعت مطالعه کنی مگر برنامه داشته باش مثلا ۳ ماه خوندی خ ...

من واقعا خوب میخونم اما مشکلم اینه روزای استراحتم رو به خودم زهر میکنم این باعث میشه کلی بی انگیزه بشم

خب زهر یعنی چی؟ چجوری؟

همش میگم نخوندم هیچی نمیشم 😅 خودمم میدونم خیلی کارم مسخره است

ببین این حس ناشی از اینکه که تو طول هفته خوب نخوندی حالا ساعتت کمه برنامه نداری سرعت مطالعه کمه ذهنت درگیره

وگرنه اگر تو طول هفته ۱۰ تا ۱۱ ساعت بخونی آخر هفته موقع استراحت خیلی بهت میچسبه

ببین این حس ناشی از اینکه که تو طول هفته خوب نخوندی حالا ساعتت کمه برنامه نداری سرعت مطالعه کمه ذهنت ...

نه عزیزم من هر روز ۹ ساعت میخونم فقط از اینکه امروز باید میخوندم اما نخوندم حالم بد شد اینجوری جمعه ام خراب میشه