کاش اصلا منو بدنیا نمی آوردن کاش نبودم کاش یه آدم بی هنری هستم نه استعدادی نه کاری نه پیشرفتی هیچ و پوچ زندگی تکراری و بی انگیزه و بی پول و آینده ی مبهم و الکی زندگی کن هدف خلقتمو خدا خودش میدونه وگرنه هر چه فکر میکنم بیشتر ب این نتیجه میرسم بی ارزش و هیچ و پوچم کاش اصلا منی وجود نداشت برام دعا کن عزیزم
((فقط بانوان)) مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد
آره منم پدر و مادر داشتم ولی انگار نداشتمخودم نمیدونم چطوری بزرگ شدم💔هر روز تو خونمون دعوا بود هر ر ...
منم همیشه همین فکرو دارم مادرم خیلی مهربون و بی کس بود ولی نمیدونست از حق خودش دفاع کنه کاش میرفت تنها مون میزاشت تا هم خودش پیر نمیشد هم من انقدر غصه و سختی نمیکشیدم پیر شدیم تو این خونه بیست و چهار سالمه انگار یه زن چهل سالم
((فقط بانوان)) مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد
وای اگه دردای بچگیمو بگم ......وای از بچگی که داشتم همش حسرت بود حتی الانم اینطوره بعضی وقتا به گذشتم فکر میکنم چشمام لبالب پر اشک میشه عزیزم الانم گریه میکنم مینویسم پیش خودم میگم شکر خدا سالمم خدایا اینارو ناشکری ندونی ولی یه آدم بی انگیزه هیچ و پوچم نه کاری نه استعدادی بچگیم همش به مسخره کردن اینو اون گذشت چه ظاهرم چه لباس و پوشاک همه بهم میگفتن چقدر ساده ای چرا به خودت نمیرسی موقع بلوغ شدنم تو اون سن حساس همه میگفتن چرا دماغت بزرگه مگه دست خودم بود عزیزم چرا قد نکشیدی ولی من غم و غصه نذاشت قد بکشم کنار همسانم انگار بچه بودم با قد صدو پنجاه و دو همه اینا واسم شده درد شاید چیزی مهمی نباشه ولی اون موقعا خیلی سخت بود واسم الان دیگه عادت کردم
ترو خدا ببخشم که سرتو درد آوردم ممنون که حرفامو خوندی الهی خدا بهترین ها رو نصیبت کنه دوست عزیز
وای اگه دردای بچگیمو بگم ......وای از بچگی که داشتم همش حسرت بود حتی الانم اینطوره بعضی وقتا به گذش ...
حتی الانم که شوهر کردم شبیه همسنام نیستم الانم دلم شاد نیست ولی چکار کنیم میسازیم اینجوری تا مرگ بازم میگم ببخش که با حرفام ناراحتت کردم ولی بعضی وقتا اگه حرف نزنم حناق میگیرم یا سکته میکنم