2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهر از قدیم الایام گفتن زبون بنده قلم خداست فکر خوب بکن بله ایشالا ک میشه و باهم ازدواج میکنین چرا ...

میدونی چند سال تو رابطه بودیم که شروع کننده خودش بود و خیلی تلاش کرد بدستم بیاره

قصدشم ازدواج بود

اما همین که فهمید دوسش دارم رفتارش عوض شد هر از چند وقت بلاک میکنه بعد برمیگرده یا یه رفتارایی میکنه که فک کنم تو رابطس خیلی باهام بد رفتاری میکنه منم برای اولین بار توی این چند سال بلاکش کردم

برات حافظ گرفتم اصن انگار برای خودته

این فـــــ.ـــــــ.ــل نشان میدهد که جدایی یا دوری از کسی که برایتان عزیز است، بر روح و روان شما اثر گذاشته، اما پذیرش این فاصله و سپردن دل به جریان زندگی میتواند آرامش بیاورد. همچنین بیانگر آن است که همدمی با خود و تفکر درونی راهگشای بسیاری از مشکلات عاطفی و شخصی خواهد بود.

عزیزم حافظم داره بهت به نوعی میگه بیخیال شو و بچسب به زندگیت

من به حافظ خیلی اعتقاد دارم

چون از قلب های شکسته میاد

برات حافظ گرفتم اصن انگار برای خودته این فـــــ.ـــــــ.ــل نشان میدهد که جدایی یا دوری از کسی که بر ...

میشه خواهش کنم برا منم بگیری؟

همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>

میدونی چند سال تو رابطه بودیم که شروع کننده خودش بود و خیلی تلاش کرد بدستم بیاره قصدشم ازدواج بود ام ...

اینم که گفتی

ابن ادما کمبود محبت دارن

و دوست دارن طرفو وابسته کنن و بعد ول کنن تا طرف زجحجحجحر بکشه

بچسب به زندگیت این ادم رو هرچقدر از خودت دور نگه داری بهتره

حسمم همینو میگه

اینم که گفتی ابن ادما کمبود محبت دارن و دوست دارن طرفو وابسته کنن و بعد ول کنن تا طرف زجحجحجحر بکشه ...

احتمالش هست دوباره برگردیم یا ازدواج کنیم یا بفهمه که چه اشتباهی کرده چون من هم خوشگلم هم اولین رابطم بود

ازت ممنونم برات صلوات فرستادم

عزیزی .دست گلت درد نکنه

اینم که میخوای ببینی تو رابطه هست یا نه تاپیکامو خونده باشی یه تایمایی حسم قویه

نگا اصن جدای از حس دارم میگم

این ادما دخترا براشون دست گرمیه

یه جور اسباب بازین

این تموم بشه بعدی

و این سیکل ادامه پیدا میکنه

تو اولیش نبودی و اخریشم نیستی برای این ادم

ولی بهت قول میدم یه ادم خوب ،قد ۱۷۰ به بالا ،چهارشونه که حس میکنم کسیه که کت شلوار اکثرا تنش مثل کسی که تو بانکه سمتت میاد پس بچسب به زندگیت

و بهتم پیشنهاد میکنم کتاب صورتتو بشور دختر

و شرمنده نباش دختر ریچل هالیس انتشارات کتاب کوله پشتی رو بخونی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792