2789
عنوان

سارا تکست شیاد

83 بازدید | 6 پست

تو کانالش گفته بارداره خجالت نمی کشه قبلاً گفته بود بچه نداره حتما این بچه اولشه بیچاره اون بچه که مادرش پول مردم رو روش می خوره

مردای حرومزاده درخواست دوستی ندن و همچنین زنایی که برای کد دعوت میلی گدایی می کنن هم مزاحم نشن

این بچه بی گناه پول مردم داره غذاش میشه خدا نباید به این دزد بچه می داد

مردای حرومزاده درخواست دوستی ندن و همچنین زنایی که برای کد دعوت میلی گدایی می کنن هم مزاحم نشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این شرایط مملکت اینم شد غصه امروزم

شما واقعا نقی معمولین؟

برم بخوابم..🥹🥱 ببین با وضعیت بارداری و همزمان آنفولانزا شدید، چه تلاشی دارم میکنم برای کارم🫩😯 توام اگه میخوای موفق باشی باید اینجوری باشی.. در هر شرایطی بجنگی.. هیچکدوم تون نمیدونین این سه شب حالم چجوری بود🩶 ولی مثل همیشه تلاش کردم و خودمو رسوندم به کارم🧿

بقیش و فردا میزارم، انشالله که همتون همیشه سلامت باشید ❤️

این پیامش که تو کانال نوشته

زنیکه فحاش بچه رو پس انداخت الان با پولایی که از مردم می کشه شکمش رو سیر می کنه