2777
2789

4 ساله ازدواج کردیم ناشکر نیستن خداروهزارمرتبه شکر ...

یه بچه 8 ماهه دارم شوهرم.تا 12 شب کارمیکنه تا بتونیم خونه بخریم ...

خیلی تلاش میکنه ...

شوهرم سربازی نرفته اگ تو این موقعیت بره سربازی خدایی نکرده شغلش رو از دست میده...روزی رسون خداست ...اگ بره بعده دوسال هیچی نتونستیم کار کنیم و خونه بخریم ولخرج نیستیم ب هیج عنوان ...کسی بوده باذکر بتونه خونه بخره...شوهرم تا 7 شرکته از7 تا 12 هم پرونده میاره خونه کارمیکنه بنده خدا نایی براش نمونده ...

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرت کسی تا حالا با ذکر دانشگاه شریف قبول شده؟

اگ خودتم تلاش کنی اره

در دنیا هیچچیز ارزشنگرانیندارد             وقتیرویایزیبایی مثل خدا ساکن قلبت باشد.     ❤💚💜❤💚💜❤💚
هفت تا شنبه به نيت خونه دار شدن روضه مسلم بزار خيلي جواب مي ده

واقعا؟میتونم خونم نگیرم؟اخه خونم کوچیه پیش مادرشوهرم

نه خواهرجان نمیشه ،گشتم نبود نگرد نیست 

اخه خیلیا میگن گرفتیم

خونه با پول ميشه خرید

باورکن ننشستیم دیگرون برامون بخرن شوهرم شب تا صبح صبح تاشب کارمیکنه

چی بگم من که تا حالا با ذکر چیزی گیرم نیومده انشاالله که شما حاجت روابشی 

ان شاءالله خدا بهت هرچی میخوای بده صبوری کن

پس برای خونه هم نود و نه درصد تلاش نیازه ذکر کمک کننده و ارامش دهنده هست.

عزیزم شوهرم 18 ساعت در طدل روز کارمیکنه