2821
2789
عنوان

خواستگارم

180 بازدید | 15 پست

هر روز میگه میخوایم بیاییم امروز که به مامانم گفتم بنا به دلایلی لج کرده میگه نه اگه زنگ بزنن بهشون میگم نه

واقعا الان من چکار کنم شرایطشون خوبه ولی مامانم اینجوری میکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من صبر دارم اینا بی صبرن همین الانشم خیلی عقب انداختم بحث این چند روزه نیست خیلی وقته

بگو با مامانت صحبت کنه یکی

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫

خب چه ربطی داره حتما خانواده پسره مشکلی با سطح مالی ندارن

نه بابا اصلا ندارن که خواستن بیان مامانم میگه اینا میان تحقیر میکنن حالا ما وضع مالیمون متوسطه بد نیست ولی میگه میان تحقیرمون میکنن

نه بابا اصلا ندارن که خواستن بیان مامانم میگه اینا میان تحقیر میکنن حالا ما وضع مالیمون متوسطه بد نی ...

عزیزم سر و وضع خونتون چطوره چقدر اختلاف دارید؟

بى تو زندان شده عالم/پريشان شده حالم/نرسيدی چرا/درد خود را به كه گويم تو را در كه بجويم تو كجايى كجا....برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫

اره باهاش باید خیلی حرف بزنم ولی چی بگم بهش به نظرت

بگو من مشکلی نمیبینم و ممکنه دیگه هم چنین کیسی برام پیش نیاد و خیلی افرادو دیدم با این شرایط که خانواده پسر از نظری مالی بالاتر بودن و الان خیلی خوشبختن لطفا بنظرم احترام بزار

ما مستاجر هستیم اونا حتی خود پسره خونه داره از خودش درامدشم خوبه

ظاهر خونتون مبل فرش هرچی اگر اوکی نیست درست کنید مادرتم راضی کن واسه پوشش این ها تو خودت باید چیزی واسه ارائه بسازی مثلا زیبایی تحصیلات و بهرحال اون الان خوشش اومده به نظرم کاری کن