2777
2789

از داخل استخونام درد میکنن.فقط احساس سرما میکنم لباس گرم پوشیدم لحاف روم هست ولی بازم احساس سرما میکنم از داخل‌. نفس عمیق کشیدنی سرفه میاد بهم چند روز پیش هم قفسه سینه ام درد میکرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنفولانزا یاویروسی مثلش

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

اووووووف فکرکنم داری یه سرمای بد میخوری!

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

یه دمنوش گرم بخور خوبه واست

دمنوش به لیمو یا بادرنجبویه اگه داری

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

وای وای این مریضی رو منم گرفتم چندوقت پیش چون شیر میدم دارو برام ننوشت دکتر با سرم سرپا بودم حتما برو دکتر سرماخوردگی بدیه انشالله زود خوب بشی اگه میتونی چای زنجبیل و دارچین بخور و یا شیر و مایعات گرم میل کن و خوب استراحت کن

الهی به حق ۵تن ال عبا هیچکس رو ناامید درگاهت نکن 

منم چند روز تب و لرز داشتم گر ميگرفتم بعدش تنم مور مور ميشد ميلرزيدم هيچ علامت ديگه اي هم نداشتم رفتم دكتر گلومو معاينه كرد گفت چرك داره آمپول زدم دو روزه خيلي بهترم 

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين