2777
2789

از منابع مختلف استفاده کردم. از کتاب گرفته تا کورس های ان لاین و حتی یوتیوب. من شاغل هستم و پایتون را برای یک کاری مرتبط به شغلم نیاز داشتم. مدت یادگیری هم بستگی داره چقدر وقت بگذارین. ولی مهم هست که کار کنید، یعنی فقط در سطح خوندن یا نگاه کردن ویدئو اموزشی نباشه.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از منابع مختلف استفاده کردم. از کتاب گرفته تا کورس های ان لاین و حتی یوتیوب. من شاغل هستم و پایتون ر ...

اگه روزانه ۳ساعت وقت بذاریم توی چندماه میتونیم نتیجه بگیریم؟

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
اگه روزانه ۳ساعت وقت بذاریم توی چندماه میتونیم نتیجه بگیریم؟

نمی دونم. جواب این سوال را راحت نمیشه داد. بستگی داره به دقتتون، توانایی حل مساله، پشتکار، و منابعی که استفاده می کنید برای یادگیری.

مساله دیگه این هست که ببینید هدفتون از یادگیری پایتون چه چیزی هست. چون از پایتون میشه در زمینه های مختلف استفاده کرد و برای هر منظور، باید روی کتابخانه های خاصی تمرکز کرد و تخصصی یاد گرفت.

نمی دونم. جواب این سوال را راحت نمیشه داد. بستگی داره به دقتتون، توانایی حل مساله، پشتکار، و منابعی ...

میشه کتاب هایی که استفاده داشتید بگید ؟

چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩

نمی دونم. جواب این سوال را راحت نمیشه داد. بستگی داره به دقتتون، توانایی حل مساله، پشتکار، و منابعی ...

میخام چند ماه دیگه شروع کنم ولی نمیدونم باید چیکار کنم سردرگمم

میخام چند ماه دیگه شروع کنم ولی نمیدونم باید چیکار کنم سردرگمم

اول باید ببینی هدفت از یادگیری پایتون چه چیزی هست. یعنی با یادگیری پایتون، دوست داری در چه زمینه ای فعالیت کنی. چون هر کدوم مسیرش جداست مثلا در زمینه هوش مصنوعی و machine learning, آنالیز اطلاعات، ساختن اپلیکیشن، security, بازیهای کامپیوتری و ....

اول باید ببینی هدفت از یادگیری پایتون چه چیزی هست. یعنی با یادگیری پایتون، دوست داری در چه زمینه ای ...

واقعا نمیدونم 😅

دوس دارم یادش بگیرم احساس میکنم چالش های زیاده داره یادگیری اش و میتونه جالب باشه

مثلا دوستم مهندسی برق و سی پلاس پلاس یاد گرفت اون روز ازش پرسیدم پایتون بلدی گفته نه ولی هم گروهی هام بلدن

اونا مثلا توی ساخت ی ربات استفاده کرده بودن

ولی رشته من تجربیه نمیدونم به کارم میاد اصلا یا نه

فقط خیلی دوس دارم یاد بگیرم حرفه ای ببینم دنیا برنامه نویسی اینا چجوریه الان هم کنکوری ام

واقعا نمیدونم 😅دوس دارم یادش بگیرم احساس میکنم چالش های زیاده داره یادگیری اش و میتونه جالب باشه مث ...

پس فعلا در حد مقدماتی یاد بگیرید خوبه و بعدا ببینید علافه تون در چه زمینه ای هست.