دخترمرداد۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7627 عنوان یه فیلم معرفی کنید که 85 بازدید | 12 پست سلام لطفاً یه فیلم معرفی کنید ایرانی که بتونیم با بچه 6 ساله ببینم 1404/10/09 | 21:07 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم__کوچیک عضویت: 1404/05/03 تعداد پست: 323 لازانیا پاستاریونیاین دوتا فیلم ایرانی هستن که حس و حال بچگونه دارن قشنگه
دخترمرداد۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7627 لازانیا پاستاریونیاین دوتا فیلم ایرانی هستن که حس و حال بچگونه دارن قشنگه ممنونم
0گل_برفی0 عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 26300 خروس جنگی نصف مال من نصف مال توورود آقایان ممنوع خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی
دخترمرداد۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7627 خروس جنگی نصف مال من نصف مال توورود آقایان ممنوع ممنونم
luky_girl عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 2570 سلام ، میشه بگید چکار کردین که لپ نوزادتون خوب شد ؟ دختر من ۴ ماهشه ، همش لپش قرمز و سرخ میشه ... بردمش دکتر شیر خشکشو عوض کردم ولی تاثیری نداشت ... 😔کرج هج براش میزنم خیلی وقتا صورتشو چنگ میزنه و کرما پاک میشه !!! دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
دخترمرداد۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7627 سلام ، میشه بگید چکار کردین که لپ نوزادتون خوب شد ؟ دختر من ۴ ماهشه ، همش لپش قرمز و سرخ میشه ... بر ... من یه متخصص خیلی خوب پوست بردم کرم دستساز داد خوب شدچند تا متخصص پوست و اطفال بردم پمادهیدروکورتیزون میدادن تاثیر نداشت
luky_girl عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 2570 من یه متخصص خیلی خوب پوست بردم کرم دستساز داد خوب شدچند تا متخصص پوست و اطفال بردم پمادهیدروکورتیز ... دکتر به نوزاد منم پماد هیدروکورتیزول داد ولی تاثیر کمی داشت ،زود هم برگشت !!!! دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
luky_girl عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 2570 من یه متخصص خیلی خوب پوست بردم کرم دستساز داد خوب شدچند تا متخصص پوست و اطفال بردم پمادهیدروکورتیز ... پسرتون چند ماهش بود که بردینش دکتر ؟ آخه میگن اگه اگزما باشه تا ۱ سالگی خودش خود به خود خوب میشه !!! دختر من لپش سرخ میشه جوریکه انگار یه عالمه جوش کنار همه دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
luky_girl عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 2570 من یه متخصص خیلی خوب پوست بردم کرم دستساز داد خوب شدچند تا متخصص پوست و اطفال بردم پمادهیدروکورتیز ... ممنون میشم اسم دکترتونو به منم بگید 😊🌹من تهران زندگی میکنم و اگه دکترتون توی تهران بود حتما میبرمش دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
دخترمرداد۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7627 پسرتون چند ماهش بود که بردینش دکتر ؟ آخه میگن اگه اگزما باشه تا ۱ سالگی خودش خود به خود خوب میشه !!! ... از سه ماهگی شردع شد پنج ماهه بود که بردم دکترالبته این دو ماه نوبت دکتر طول کشید تو این فاصله چندتا دکتر بردم که خوب نشددکتر مشهده متأسفانه تهران نیست
دخترمرداد۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/31 تعداد پست: 7627 ممنون میشم اسم دکترتونو به منم بگید 😊🌹من تهران زندگی میکنم و اگه دکترتون توی تهران بود حتما میبرمش دکتر مسعود ملکی
luky_girl عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 2570 از سه ماهگی شردع شد پنج ماهه بود که بردم دکترالبته این دو ماه نوبت دکتر طول کشید تو این فاصله چندتا ... ممنون از راهنماییتون 🌹 دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...