2777
2789
عنوان

یه سوال از مادرها

105 بازدید | 10 پست

سلام مادرها 

یه سوال نوزاد چند ماهگی دندون در میاره و تب میکنه یا نه 

و چیکار باید بکنم 🤔🤔

امیر حسینم نفسه منه عاشقشم 😍😍باباییشم همه کسمه 👪

فرق داره تو بچه ها از چهار ماه به بعده 

بعضیا تب میکنن .دختر منم تب کرد.

باید مواظب درجه تبش باشی و استا بدی و اینکه مدارا کنی چون بچه درد داره و کلافه س

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره من پسرم بزرگم نه تب کردنه مسکلی داشت امادومی خیلی اذیت شدم فکرکنم شش ماه دندون دراورد

حیلی ممنون

بستگی داره

من یکیشون از جهارماهگی بچم طفلی از دوماهکی لثه هاش میخوردی و آب دهنش روون بود ، تقریبا یه سال و هفت هشت ماهکی دندوناش کامل شد سر هر دندونم شب انقد ناله می‌کرد و هی میپریذ ازخواب و بعضی وقتا اسهال شدید می‌شد تمام پاهاش میسوخت. 

ولی اون یکی از هشت ماهکی در آورد خیلییییم بد دندون در میاورد هردفه تب شدید و استفراغ

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
فرق داره تو بچه ها از چهار ماه به بعده  بعضیا تب میکنن .دختر منم تب کرد. باید مواظب درجه تبش ...

وایییی خدا خیلی بده دوست ندارم گریه کردناشو😭😭😭

بستگی داره من یکیشون از جهارماهگی بچم طفلی از دوماهکی لثه هاش میخوردی و آب دهنش روون بود ، تقریبا ی ...

اوه 😦