2821
2789
عنوان

اصلا طرفدارای خجسته رو درک نمیکنم

147 بازدید | 16 پست

به فرض که به منصور رسید

یه عمر میتونه نگاه های منصور به محبوبه رو تحمل کنه

اصلا خودش میتونه تحمل کنه تو ذهن شوهرش خواهرشه

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا😕

اصلا خیلی حس چندشیه

من اصلا ببینم شوهرم درمورد زنی صحبت میکنه. همه ذهنم درگیر میشه تو فکرش چیه

اونوقت یه عده اینطوری

داستان عشق اولم ، تو تاپیک هست هیچ کدوم از رمانها و قصه ها تخیلی نیستن، واقعی هستن مثل بامداد خمار💔تو را چه کسی اسراف میکند درحالی که من به ذره ذره تو محتاجم🌹🌹❌💕

اخرش منصور دخترخاله شو میگیره فکر کنم

احتمالا

ولی من واقعا داستان کتابش رو خیلی دوست داشتم

وقتی خیلی متواضعانه و در حالت ناچاری نیمتاج رو میگیره

خیلی حس عشق بیشتری میده

سریال واقعا داغون کرده

مثلا بچن دیگه کم سن ونادان

شاید

بله از نظر منم سریالش قوی نیست

به نظرم داستان و کارگردانی ضعیفی داره

وگرنه بازیگرا کارشون رو خوب انجام میدن

میده پرش صحنه داره

احتمالاولی من واقعا داستان کتابش رو خیلی دوست داشتموقتی خیلی متواضعانه و در حالت ناچاری نیمتاج رو می ...

نیمتاج دختر خاله یا دختر داییش؟

شما کتاب رو خوندید چی میشه عقد محبوبه بهم میخوره تا اینجا سریال محبوبه عروس شده

نیمتاج دختر خاله یا دختر داییش؟شما کتاب رو خوندید چی میشه عقد محبوبه بهم میخوره تا اینجا سریال محبوب ...

اصلا به عقد با اصلان نمیرسه

خودش همون اول جواب منفی رو میده

دلیلشم این بود که بچه داره

بعدا

به خواهرش میگه قضیهه رحیم رو

اونم به پدر مادرش میگه

یه عروسی داغون میگیرن و به هیچ کس هم نمیگن میره خونه بخت( پدرش براشون خونه میخره و به نام محبوبه میکنه

یه مغازه هم میخره میده به رحیم که خودش کار کنه)

منصور هم از داغ عشقش پناه میبره به باغ شمرون فک کنم

اونجا با کسی آشنا میشه و میبینه دخترش ابله رو

برای اینکه خیرش به کسی برسه نیم تاج میگیره

چون میگه من که خوشبخت نشدم حداقل این بیچاره رو خوشبخت کنم

چقد فیلمش چیپه

خیلی داغونه

آنقدر کش میدن

یه فصل تموم شد

12قسمت قشنگ 4قسمت جمع میشد

حیف وقت کتابشو بخونم پس بهتره

آره کتابش بخون

بعدشم خاستی کتاب سهم من رو بخون

اونم خیلی خیلی قشنگه و نثر روانی داره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز