zahramojtabaamir مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 305 عنوان کلاس های دانشگاه آزاد آخر هفته هست 46 بازدید | 4 پست یه عده میگن کلاس ها آخر هفته هستیه عده میگن کلاس در طول هفته هستکدوم درسته ؟(لیسانس رشته علوم تربیتی میخوام) 1404/10/09 | 11:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahramojtabaamir مدیر استارتر عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 305 در طول هفته ستدانشگاهه ربطی به اول و وسط هفته نداره آخه از یه نفر پرسیدم میگفت چون اکثر دانشجو ها کارمندان آخر هفته کلاس ها تشکیل میشه؟شما آزاد میخونین
قژقژی عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 1707 آخه از یه نفر پرسیدم میگفت چون اکثر دانشجو ها کارمندان آخر هفته کلاس ها تشکیل میشه؟شما آزاد میخونین نه چه ربطی دارهکلاسا سر تایم خودشه در طول هفته دانشگاه آزاد هم به مدل دانشگاهه و تا جایی که من خبر دارم اتفاقا رو حضور و غیاب هم خیلی پیگیرن من دولتیم ولی دوستای زیادی دارم توی دانشگاه آزاد
آنا_بولین عضویت: 1404/09/12 تعداد پست: 3561 آخه از یه نفر پرسیدم میگفت چون اکثر دانشجو ها کارمندان آخر هفته کلاس ها تشکیل میشه؟شما آزاد میخونین من خودم دانشگاه آزادمهیچ ربطی نداره. از اول هفته هست تا آخر هفته. من حتی ترم اولم رو پنجشنبه هم میرفتم "کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱✨️"|مخالف عقاید منی، روی من ریپلای نزن لطفا، ممنون ازت