خیلی بده واقعا بده ها تنها چیزی که حال منو خوب میکنه شوخی و خندس و من تو تاپیکایی که سوال های جدی نمیپرسن شوخی میکنم تا جو غمناک نی نی سایت کمرنگ بشه و حال دل همه خوب بشه ولی اینقد تو همین مدت کوتاه بهم اهانت شده که حد نداره به خداوندی خدا نیتم خیره.فردا سرمو از رو بالشت برندارم اگه سرسوزنی دروغ گفته باشم.
یه دختر معمولی با کلی ارزوهایه قشنگ.قسم میخورم که به تک تکشون برسم.چون ارزومه پنچر شدن بدخواهامو ببینم
خب عزیزم نارات نباش همه قرار نیست مثه شما فکر کنن و غرض ورزی خودش وارد نیت شما نکنن
نمیدونم فاز ی عده چیه که بد دهنی میکنن
اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.