2789
عنوان

جرم زیاد گوش کودک

389 بازدید | 26 پست

دیروز بچمو بردم متخصص و جراح گوش حلق بینی،بعدگفت جرم گوشش خیلی زیاده،چند تا قطره داد و دیگه هیچی،درمورد شستشو چیزی نگفت ،خودمم مایل به اینکار نیستم

۳ سال و خورده ایه

چکارکنم که جرم گوشاش خارج بشن ؟تجربه ای دارین که جرم گوشاش خارج بشن ولی واسه کودکان مضرنباشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط میدونم گوش پاک کن نباید استفاده کنین واسه هیچ سنی.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

اصلا دست نزن. تمیز کهری هم نکن خودت. فقط همون قطده هایی که دکتر داده رو استفاده کن. معمولا چون جرم گوش بچه خیلی سفت و خشک نیست با همون قطره ها از گوش خارج میشم. اگه لازم بود دکتر میگفت بیار برا ساکشن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

من خودم جرم گوشم خیلی زیاد بود

ببین این قطره رو میریزی نرم میشن جرم گوش ها کم کم میان بیرون . مثل تو گوش چپ میریزی باید بچرو بخوابونی رو سمت راست سرش که وقتی قطره رو میریزی تو گوش چپ ، از گوشش بیرون نریزه

بعد میزاری حدود 15 دقیقه همونجوری بخوابه . هر زمان دکتر گفته اینکارو انجام بده

به مرور کرم ها از گوش خارج میشن میان سر گوش و باید برداریشون

ولی خب کاملا خارج نمیشن بعدش باید شستشو بدی میبینی چقدر جرم و کثافت میمونه اون تو

شستشو برا بچت مضر نیستا به نفعشه

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

راستش یکی از گوشای پسر منم از بچگی خیلی زیاده اصلا نگاش کنی با چراغ گوشی معلومه ،با سنجاق قدیمی عای سر مینداختم درش میاوردم با گریه و زاری چون خشک میشه انگاری دردشون میاد یا میترسن ،جدیدا میزارم تو حمام بازی کنه کبی خیس بخوره ونرم بشه با گوش پاکن یجوری میندازم که جرمه نره عقب ولی دربیاد یا باهمون گیره سر میندازم میاد بیرون گاهی اندازه یه هسته خرما درمیارم اما بازم چراع قوه میندازم میبینم یه جرم سفیدی اون ته گوشش هست که گوش بعدیش نیس شایدم عفونه نمیدونم،ولی اون دیگه در نمیاد ،ولی خب بازم اون جرمه درمیاد

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،

من یه مدت منشی متخصص اطفال بودم دکتره میگفت اصلا دست نزنید خودش خارج میشه باورنکردم تا بعد گذشت ۱۰سال تو گوش دخترم یه مورچه رفت وجمعه بود هیچ دکتری نبود رفتم داروخانه بهم یه قطره داد گفت مورچه رو میکشه راست گفت چون بعد ریختن اون قطره مورچه دیگه تکون نخورد کلا فراموشمون شد این قضیه بعد دوسه ماه دیدم یه چیز مشکی جلو سوراخ گوش دخترمه انگار داره میاد بیرون با یه موگیر خودم برش داشتم با کمال ناباوری باقیمونده همون مورچه بود ولی مورچه ای که من اگه همون روز دیده بودم چقدر بزرگه شاید درجا برده بودم شستشو از اون بالدارای بزرگ بود دمش اندازه یه عدس ریز ولی به حرف دکتره اعتقادپیدا کردم

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
من خودم جرم گوشم خیلی زیاد بودببین این قطره رو میریزی نرم میشن جرم گوش ها کم کم میان بیرون . مثل تو ...

خابوندم ولی فقط واسه ریختن قطره بعدش بلندمیشه

دکتر اصلا درمورد شستشو هیچی نگفت