2777
2789
عنوان

بگم به شوهرم یا نه

330 بازدید | 25 پست

سال ۹۲گواهینامه گرفتم ولی بار دار شدم و بعد هم سرگرم بچه داری،رانندگی نکردم.حالا مدتیه دارم تمرین میکنم چندباری هم ک ماشین تو خونه بوده برداشتم بچمو بردم پارک.الان ک داشتم میومدم تو کوچه بچه ها داشتند بازی می کردند هول شدم ک نزنم بهشون خوردم تو سپر ماشین همسایمون،چیزیش نشد به اندازه ی ۲سانت شکست.ولی اون میگفت سپرا خُرد کردی.معذرت خواهی کردم اومدم تو دیگه.اونم رفت.حالا بنظرتون به شوهرم بگم یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بگو بهش فقط ریلکسسسس

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme