سلام دوست گرامی؛ سوال بسیار خوب و دقیقی پرسیدید. به عنوان یک مجموعه فعال در زمینه توزیع محصولات زیبایی و جوانسازی، خوشحالم که این فرصت را دارم تا ابهام موجود در این زمینه را برایتان رفع کنم.
در واقع، پاسخ به این سوال بستگی به این دارد که دقیقاً چه هدفی از تزریق دارید، اما به طور کلی و از نظر فنی، تفاوتهای زیر بین این محصولات وجود دارد:
۱. تفاوت ژل و فیلر (Filler):
بسیاری از افراد تصور میکنند ژل و فیلر دو محصول متفاوت هستند، اما در اصطلاحات تخصصی زیبایی، «فیلر» به معنای «پرکننده» است و اکثر فیلرهای پوستی که امروزه در بازار استفاده میشوند، بر پایه «اسید هیالورونیک» هستند که به آنها ژل میگوییم.
کاربرد: فیلرها یا ژلها عمدتاً برای حجمدهی (مثل گونهها و لب) و پر کردن خطوط عمیق (مثل خط خنده و اخم) کاربرد دارند.
نکته مهم: در فروشگاه ما، انواع برندهای معتبر ژل و فیلر با غلظتهای مختلف (برای نواحی حساس مثل لب یا نواحی که نیاز به استحکام بیشتری دارند) موجود است که بسته به نیاز پزشک، قابل انتخاب هستند.
۲. کوکتلهای تزریقی (Mesotherapy):
این گروه از محصولات کاملاً با ژل و فیلر متفاوت هستند.
کاربرد: کوکتلها هدفشان حجمدهی نیست، بلکه هدف آنها آبرسانی عمیق، روشنسازی، لیفتینگ پوست و جوانسازی سلولی است. کوکتلها ترکیبی از ویتامینها، مواد معدنی و اسیدهای آمینه هستند که به صورت مزوتراپی روی پوست تزریق میشوند تا کیفیت پوست را بهبود بخشند.
تفاوت اصلی: اگر پوستتان خسته و کدر است، کوکتل بهترین گزینه است؛ اما اگر گونههایتان افتاده کرده یا خط عمیقی دارید، به فیلر (ژل) نیاز دارید.
جمعبندی و پیشنهاد:
انتخاب بین ژل، فیلر یا کوکتل کاملاً وابسته به تشخیص پزشک و آنالیز پوستی شماست. در فروشگاه ما، ما طیف کاملی از این محصولات (از بهترین برندهای ژل و فیلر گرفته تا انواع کوکتلهای تزریقی اصل و باکیفیت) را فراهم کردهایم تا پزشکان و مراکز زیبایی بتوانند با خیالی آسوده، بهترین نتیجه را برای مراجعینشان رقم بزنند.
اگر سوال دیگری درباره برندهای خاص یا نحوه تزریق دارید، خوشحال میشم راهنمایی کنم....
برای اطلاعات بیشتر ازمحصولات ژل و فیلرمون به سایت ما سربزنید