2777
2789

خطر اسپویل👇

پیش پدربزرگ مادربزرگ اصلیش

ولی اینا نمیدونن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیش خودشون بزرگ میشه وقتی بزرگ میشه خودش میفهمه اینا خانواده واقعیش نیستن مادرش بهش راستشو میگه که خواسته نازونعمت بزرگ بشه

نقش امیر علی بزرگی اش شهنام شهابی بازی میکنه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه خانم که خدمتکار هست اون بچه رو بزرگ میکنه و میشه خدمتکار خونه پدر بزرگ واقعیش،

ولی دختره خیلی خیلی ناسپاس هست با اینکه میبینه اون خانم کلی براش زحمت کشیده ولی خیلی راحت قیدش رو میزنه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
یعنی تو خونه شهرابی بزرگ میشه؟

آره به عنوان بچه خدمتکار

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی