2777
2789
عنوان

بچه ها کیا چاق شدن و ناراحتن😟

| مشاهده متن کامل بحث + 2528 بازدید | 81 پست

سلام بچه ها خوش ب حالتون   ک چاقین.والا من ارزومه چند کیلو اضافه کنم.167قدم و52وزنم.میشه بگین چطوری میخورین ک وزن اضافه میکنین ؟!؟من یا زیاد نمیخورم یا اگرم بخورم نمیدونم کجا میره .البته فعالیتم زیاده.ولی مثلا با ی مریصی ک بهم میخوره 1 کیلو کم میکنم😬😠😐هرکی راهکاری داره بگه . کاش میشد وزنامونو باهم عوص میکردیم خخخ من حاصرم 65 کیلو باشم اما از   وزن سری 50 بزنم بیرون 😑

من از یه کانال تو تلگرام‌یه شربت سفارش دادم‌خییییلی عالی بود..من ارثی لاغر بودم‌و هرچی میخوردم‌چاق نمیشدم ولی این واقعا محشر بود و هیچگونه عوارضی هم نداشت و خیلی خوشحالم‌که به وزن ایده آلم رسیدم...تازه همه ی ترکیباتش هم مولتی ویتامینه و تو داروخونه ساخته میشه ولی میتونید با این شماره 09138306812 تماس بگیرید و سفارش بدید با پست براتون میفرستن...من خیلی راضی بودم‌به همه دوستان و آشناها هم‌معرفی کردم..همه ازش راضی بودن.. اینم آدرس کانالش: @chagi_tazmini راستی اینم بگم من شربت و قرصای خیلی کرون خورده بودم و روم تاثیری نداشت ولی این  قیمتش مناسبه..من میلیونی هزینه کردم و چاق نشدم ولی با ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومن به نتیجه دلخواهم رسیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.