2777
2789
عنوان

بارداري بعد از سقط

284 بازدید | 40 پست

خانما سلام

لطفا اونايي كه تجربه سقط داشتين (بدون كورتاژ) بگيد كه چن ماه بعد اقدام به بارداري كرديد و اينكه چقد طول كشيد دوباره باردار شيد؟زود باردار شديد يا طول كشيد؟

من خودم دو ماهم بود سقط داشتم (كامل دفع شد) الان هفت ماه ميگذره دكتر گفته بود بهتره شش ماه صبر كنم حالا ميخوام به اميد خدا دوباره اقدام كنم ميخواستم ببينم طول ميكشه معمولا يا نه.

مرسي

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)

اول علت سقطت رو پیدا کن بعد

یا رب شکر که دخترم و پسرم رو به سلامت گذاشتی بغلم خدایا خودت حافظ دخترم و پسرم باش و هیچ زنی رو در حسرت مادر شدن نذار الهی آمین رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بارداری اولمو بعد از سه ماه که از سقطم گذشت باردار شدم البته از من 5هفتش بود.بارداری خیلی راحت و خوبی  هم داشتم

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
اول علت سقطت رو پیدا کن بعد

علتو بهم نگفتن چون هيچ مشكلي نداشتم منظورم اينه كه قلب تشكيل شده بود و همه چي نرمال بود فقط از اول لكه بيني داشتم پيش چن تا دكتر رفتم گفتن دنبال علت نباش سقط تو سه ماهه اول به علت مشكل تو تقسيمات سلوليه

چه توقعی دارید اونطوری بشیم که شما میخواین.......ما اونی که خودمون میخواستیم هم نشدیم :)

من بعداز سقطم اصلا جلوگیری نداشتم

چون شدیدا عاشق بچه بودم و بازهم شدیدا دلتنگ بچه...

اخه واسه من 12هفته بود و صدای قلبشو شنیده بودم سخت بود واسم

اگه افسردگی نداشتم زودتر باردار میشدم

اما به خاطر افسردگی و استرس

یک سال طول کشید...

تازه اونم با طب سنتی به نتیجه رسیدم و باردار شدم

وگرنه فکر کنم حالا حالاها باید منتظر میموندم

دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
من بارداری اولمو بعد از سه ماه که از سقطم گذشت باردار شدم البته از من 5هفتش بود.بارداری خیلی راحت و ...

خدا رو شكر

يعني سه ماه بعد از سقط كه اقدام كردين همون ماه اول باردار شدي؟

من بعداز سقطم اصلا جلوگیری نداشتم چون شدیدا عاشق بچه بودم و بازهم شدیدا دلتنگ بچه... اخه واسه من 1 ...

شرايط روحي خيلي مهمه خب

علتو بهم نگفتن چون هيچ مشكلي نداشتم منظورم اينه كه قلب تشكيل شده بود و همه چي نرمال بود فقط از اول ل ...

منم همینطور بودم.سقطم آبان بود.هنوز اقدام نکردم.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ

شما چن وقتت بود كه سقط شد و چرا؟

خدا رو شكر يعني سه ماه بعد از سقط كه اقدام كردين همون ماه اول باردار شدي؟

بله عزیزم.اصلا استرس نداشته باش الان دیگه بیشتریا بارداری اولو سقط میکنن دومیو خیلی راحت باردار میشن.

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)

امضات🤣🤣🤣🤣🤣🤣