2821
2789
عنوان

چرا نمیاین تاپیکم

113 بازدید | 28 پست

آرایشی چی میخرین چه برند و چه مارکی

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

ریمل اسنس صورتی و مشکی

کرمپودر گابرینی

پودفیکس فلومار

پرایمر گابرینی

خط چشم گابرینی

رژ و خط لب هرچی خوش رنگ باشه میخرم😂

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ریمل اسنس صورتی و مشکیکرمپودر گابرینیپودفیکس فلومارپرایمر گابرینیخط چشم گابرینیرژ و خط لب هرچی خوش ...

ایرانین یا اصل میخرین؟

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

خط چشم کالیستا بنفش حرف نداره عالیه واقعاا

قیمتش؟

قاطی پاتی البته من مامانم بیشتر استفاده میکنه هرچی فروشنده بگه خوبه میخریم ولی معمولا خارجی

مثلا دوسه ملیون برا ی وسیله؟

ایرانین یا اصل میخرین؟

ایرانی نیستن این برند ها

اصلن از جای مطمئن میخرم

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

دیجی کالا با تخفیف میده 290

پس ایرانیه

ضرر نداره برا پوست چون ارزونه؟

ایرانی نیستن این برند هااصلن از جای مطمئن میخرم

چه قیمتی هزینه میکنی

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز