2777
2789

ورزش ولی طول می کشه

لطفا به من هم رای بدین ممنون

https://www.ninisite.com/photo/19512/نیییییییییکی#

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش ولی طول می کشه لطفا به من هم رای بدین ممنون https://www.ninisite.com/photo/19512/نیییییییییک ...

مرسییی

خوشبخت کسےاست که شکوه رفتارش آفریننده لبخندِ زندگےبر لب های دیگرےباشد
مرسییی

😘😘😘

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

ماساژ با روغن زیتون .شنا سوئدی و سوئینگ.البته باعت سینه چربیه زیاد تاثیر نداره ولی بی تاثیرم نیست

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

من که عزمم رو جزم کردم پسرمو که از شیر گرفتم برم باشگاه کار با دستگاه و همینطور ماساژ مداوم با روغن زیتون انشاءالله که یکساله نتیجه بگیرم درغیراینصورت میسپارم به تیغ جراحی واقعا تحملش سخته

من که عزمم رو جزم کردم پسرمو که از شیر گرفتم برم باشگاه کار با دستگاه و همینطور ماساژ مداوم با روغن ...

سینه ها افتاده بشه خیلییی بده😣

ماساژ با روغن زیتون .شنا سوئدی و سوئینگ.البته باعت سینه چربیه زیاد تاثیر نداره ولی بی تاثیرم نیست

انجام دادی؟

انجام دادی؟

نه عزیزم مربی ام 

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!