2777
2789

سلام دخترم چند روز دیگه 9 ماهش میشه آلرژی داره و خیلی بد غذا هست حالا میخوام براش سرلاک بگیرم چند تا تو نت سرچ کردم نمیدونم کدوم خوشمزه هست و برای وزن گیری خوب هست آیم ماه میشه ماه سوم که خانم وزن اضافه نکرده فقط قد کشیده 

دکتر که میبرم میگه وزنش خوبه ولی وقتی میگم از 6 ماهگی تا حالا همین مونده میگه نه خوب نیست حتما مشکلی هست ولی خداروشکر همه چیزش خوب بود بخاطر همین بد غذا بودن شیر منم دیگه براش کافی نیست شیر خشک هم نوترامیژن فقط بهش میسازه که اونم بدمزه و بد بو هست اصلا نمیخوره و فقط هم هلال احمر داره دیگه براش نگرفتم چهارتا گرفتیم نخورد انداختم رفت چون تاریخ انقضاشون گذشت

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید مواد تشکلیل دهنده رو روی جعبه دقیق بخونی 

چندتا داروخانه شوهرم رفت میگفتن نداریم تو نت گشتم چندتا دیدم ولی نمیدونم کدوم خوشمزه هست گفتم شاید کسی گرفته برا بچه اش بدونه

چرا سرلاک غذا بده بخوره سوپ اکثر کوچولوا دوست دارن

هیییییییییی لنگه داداشش اونم من دق میداد و نمیخورد ولی بر عکس خواهرش سنگ هم میدادم بهش میخورد 

هیییییییییی لنگه داداشش اونم من دق میداد و نمیخورد ولی بر عکس خواهرش سنگ هم میدادم بهش میخورد 

پسرا همینن منم طاها پدرم رو در آورده😌😌😌

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
پسرا همینن منم طاها پدرم رو در آورده😌😌😌

منم طاها دیوانه ام کرد الانم که 6 سالش هست هنوزم غذا های خاص باید بخوره وگرنه قهر میکنه 

ولی فاطمه خداروشکر خوب هر چی باشه میخوره 

حالا ریحانه بد غذا شده کلافه شدم

منم طاها دیوانه ام کرد الانم که 6 سالش هست هنوزم غذا های خاص باید بخوره وگرنه قهر میکنه  ولی ف ...

چه جالب من اگر خدا بهم دختر داد اسمشو قراره بذارم فاطمه

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄