2777
2789
عنوان

بحث و کات با پارتنر

190 بازدید | 23 پست

اوایل رابطهام به پارتنرم نگفتم که قبلاً وارد رابطهای شده بودم و بعد از مدتی خودش متوجه شد کمی بددل و حساس هست و بعضی وقتها توی بحثها صداشو بالا میبره و چند بار قهر و آشتی داشتیم ولی معمولاً بحثها به این شدت نبود این ی مدت هم ب دلایلی گرفتاره و زیاد اعصاب نداره

امشب توی صحبتهامون بهش گفتم یادته اول رابطه میگفتی اهل داد زدن نیستی و توی هر بحثی کوتاه میای؟ چرا الان رفتارت فرق کرده؟گفت یکی هم بود میگفت من حضرت مریمم منم گفتم میفهمی چی میگی گفت من سر کارا خودت داد میزدم منم گفتم اره من بدم برو با یکی که حضرته مریمه گفت ت شوخی کردی منم شوخی کردم گفتم من شوخی نکردم گفتم اول اونارو گفتی چرا عمل نکردی گفت ببخشید من اشتباه گرفتم منظورو گفتم من چندبار تذکر دادم این حرفو نزن من دلیلی ندارم تو این رابطه بمونم زنگ زد گفت این حرفا چیه میزنی نه من جایی میرم نه ت گفتم بار اولت نیست گفت نزار چیزی که نباید بگمو بگم گفتم بگو گفت برو هر... به...

الان واقعاً سردرگم شدم و نمیدونم ادامه دادن این رابطه با این نوع برخوردها درسته یا نه برم بگم ببخشید یا.... خوشحال میشم نظر و تجربهتون رو بدونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی گف؟

هر ... به.. چیه

امروز ۹ شهریور ۱۴۰۴ شروع کردم برای کنکور تجربی ۱۴۰۵ با هدف پزشکی و رتبه زیر ۸۰۰ منطقه ۳ سال دیگه این موقع ایشالا تاپیک قبولیمو میزارمhttps://t.me/ SWz6_deBLH5jZGQ0

چی گف؟هر ... به.. چیه

سوال منم هس

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

الان با اون رفتارا و حرفا من برم معذرت خواهی کنم یا تموم کنم رابطرو؟

نمی دونم نظر پارتنر شما دراین مورد چی خواهد بود بهتر بود شما ازابتدا این موضوع را می گفتی حالا ضرر نداره می تونی عذر خواهی بکنی اگر باز درادامه بددلی را ادامه داد یا گیر داد حتما کات کن.

گفت هرکار میخوای بکن بهههه سلاامتی من با سانسور گفتم اینجا

نه اون هر... چیه

چون ببین اگه منظورش هرظه هس که برو برین بهش کات کن

اگه هم نه که صب کن اومد شاید اومد منت کشی

امروز ۹ شهریور ۱۴۰۴ شروع کردم برای کنکور تجربی ۱۴۰۵ با هدف پزشکی و رتبه زیر ۸۰۰ منطقه ۳ سال دیگه این موقع ایشالا تاپیک قبولیمو میزارمhttps://t.me/ SWz6_deBLH5jZGQ0