2821
2789
عنوان

فردا تولد شوهرمه

234 بازدید | 25 پست

سلام دوستان. فردا تولد شوهرمه. هنوز عقديم، خونه خودمون نرفتيم. مامانم هم اسباب كشي داره پس فردا خونمون خيلي بهم ريختس. 

امكانش هم نيست كه بيرون دو نفره جشن بگيريم.

چيكار كنم بهش خوش بگذره؟ 

كادوش هم آمادس ولي هنوز تزئينش مونده برا اونم يه نظر بدين لطفاااا مررررسي 

(ميشه برا سلامتي ني نيم صلوات بفرستي؟ آخه پارسال يكيش سقط شد🥺)❤️🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تفلد تفلد

تفلد شووَر مبارک

بی تفاوتی بهترین کادوعه😂😂😂😂

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

چقدرهم عالی مبارک باشه تولد همسرت عزیزانشاله همیشه کنارهم لحظه های خوبی داشته باشین 

یه کارت پستال قشنگ که حرفای عاشقانه ات تاابد توقلبش موندگارباشه 

عشقتون پایدار

برای سلامتی دخترم دعاکنید

اتاق خودتونو تزئین کن

ژه درست کن

کیک هم اگه بلدی خودت درست کن بهتره

کادوهم که خریدی

لباس خوشگلم بپوش

رو کادوشم یه متن قشنگ بنویس

خودتم خیلی ذوق کن تا اونم بهش منتقل شه ذوق کنه

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
اتاق خودتونو تزئین کن ژه درست کن کیک هم اگه بلدی خودت درست کن بهتره کادوهم که خریدی لباس خوشگلم ...

اتاق خوابتونو میگم

بادکنکم بزن بالای تخت😍البته قبل از خواب بترکونش که نصفه شب نپوکه😂

چی کادو خریدی براش ؟؟😍😍

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز