2777
2789
عنوان

عمل زیبایی چشم(افتادگی پلک)

| مشاهده متن کامل بحث + 54375 بازدید | 86 پست
شما هم میخای انجام بدی؟چندسالتونه؟گودی زیر چشم هم دارین و خط اشک؟اونها رو چکار میکنن

نه عزیزم من مژه هام بر اثر تبخال یه چند تاش ریخت میخاستم برم مژه طبیعی بکارم که باردار شدم دیگه ول کردم البته دکترم گفته باید صبر کنی تا 3-4سال بعد بکاری چون ممکن در بیاد چون کاشت مژه طبیعی خیلی خیلی سخته و ریسکی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو پیش دکتر راستکاری هم کار جراحی زیبایی بینی انجام می ده هم کارهای زیباییش حرف نداره من خودم برای ...

منم این دکترو  عزیز رو می شناسم . مادرم پیشش جراحی پلک  انجام داده خیلی راضی بوده عزیزم

اگر میخوای دکتر خوب پیدا کنی برای این عمل ، من بهت پیشنهاد میکنم بری سایت زیر ، از اقوام ماهم توسط پزشکای زیباچه و مشاوره اونا رفت عمل کرد و الان هم خیلی راضیه.

آدرس سایتشو میذارم دوست داشتی یه سری بزن بهشون

https://www.zibache.com/جراحی-پلک-یا-بلفاروپلاستی-چیست/

بچه ها افتادگی پلک درمان داره دکتر خوب برای این کار میشناسید؟

عزیزم بهتر بری پیش یه جراح پلک تا یه دکتر دیگه حداقلش اینه که خیالت راحته و میدونی باید چه کار کنی من خودم برای افتادگی پلک رفتم پیش جراح پلک خدایش کارشم خوب بود و راضیم و اصلا مشکلی بعدش نداشتم و اثری از بخیه هم نموند هر کدوم از دوستام می بینتم میپرسه پیش کی عمل کردی به نظر من تو بد نیست بری پیش دکتر من یه مشورتی هم بکنی من رفتم پیش دکتر رحیمی 

عزیزم بهتر بری پیش یه جراح پلک تا یه دکتر دیگه حداقلش اینه که خیالت راحته و میدونی باید چه کار کنی م ...

منم تعریف دکتر رحیمی رو زیاد شنیدم واقعا دکتر خوبیه . من که خودم برای افتادگی پلکی که داشتم رفتم پیش ایشون و جراحی افتادگی پلک انجام دادم و راضیم عکسمو برات میزارم می تونی ببینی 

ربطی به سن نداره من 30 سالم بود رفتم پلک بالامو عمل کردم . منم همین مشکلو داشتم . مزه هام جلوی چشمم بود . رفتم پیش دکتر گیلدا گیوه چی عمل کردم خیلی خوب شده شمارشو برات میزارم مشاوره بگیر ازش
02188875799

سلام منم بعد زایمان داغون شد پلک چپم رفتم پیش دکتر سعید یادگاری فوق تخصص جراحی پلک تو میدان توانیر ساختمان طلا کارش عالی بود کلی اعتماد به نفس ام رفته بالا خداییش قیمتش هم مناسب بود