2777
2789
عنوان

معنی بوسه دست چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 21777 بازدید | 54 پست
آخه چرا دروغ بگم  من خیلی ازش کوتاه ترم  قدم نمیرسه     دستش چون پایینه م ...

ای جانم 😁

نازی 😘😘😘😘😘😘😘💕💕💕💕

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
آخه چرا دروغ بگم  من خیلی ازش کوتاه ترم  قدم نمیرسه     دستش چون پایینه م ...

😂😂😂😂😂😂عاشششققققتم، با این دلیل قانع کننده ت. شانس آوردیم پاشو نمیبوسی حالا. پس کمتر ببوس. هی کمترش کن تا ترک کنی بوسه ی دست رو. 😉😉😉😉😉😉😉😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالب اینجاک من میرم دست پدرشوهرومادرشوهروبوس میکنم اونام دستمو بوس میکنن برام‌ جالب بود بعد از رو خجالت بهشون گفتم ن بابا برام دعای خیرکنید اینجوری ادم اب میشه ولی شوهرم همیشه دستمومیبوسه 

چه خوبه که این بوسیدنا دو طرفه باشه..من دستشو بوس میکنم بابت تشکر از زحماتش.ولی خب اونم خیلی میبوسه..هر چیزی دو طرفه ش قشنگه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
معمولا خانوم نباید اینکارو کنه.به دور از ظرافت خانومه که دست همسرشو ببوسه این کار،کار آقایونه

راستم میگیا   

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......