2777
2789
عنوان

تیرویید

211 بازدید | 13 پست

‎سلام خسته نباشید

من تویه ماه ۶بارداری هستم

ازمایش مرحله دومی که انجام دادم تیروییدم  رو کم کار  نشون داد عددش۵.۴هست

۴سال قبل هم تیروییدم کم کار بود  وقتی هم رفتم دکتر گفت خیلی درصدش کمه

اونقدری نیست که مشکلی  برات ایجاد کنه .

این  ازمایش رو که بردم پیشه دکتر غدد گفت بهم ممکنه بچه کند ذهن بشه مشکل ذهنی داشته باشه

دکتر زنان خودم گفت درصدش اونقدر نیست که مشکلی ایجاد کنه

لحظه اخر دکتر غدد گفت خیلی هم تاثیر نمیذاره من میترسم شاید بخاطر حال خرابم این حرف رو زده

کسی بوده مثل من ؟؟

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب زمینی چرا من متخصص دو جا رفت جفتشون فقط گفتن کلم نخور

به من فقط یه قرص داد که ناشتا بخورم 

نگفت اصلا که سیب زمینی یا کلم نخورم 

فقط گوشه چشمی از نگاه خدا برای خوشبختی و سلامتی همه انسان ها کافی ستاین نگاه را هر لحظه از زندگی برایت آرزو می کنم
خب دکتر غدد قرص نداد بهت؟ من از ماه اول کم کار شد که با قرص کنترلش کرد

چرا داد یه قرص ولی دلم رو  اب کرده خیلی نگرانم

چرا داد یه قرص ولی دلم رو  اب کرده خیلی نگرانم

نگران نباش عددش خیلی زیاد نیست 

خواهر من باردار بود عددش 60بود ایتقدر استرس  نداشت یه دختر بسیار باهوش و سالمم بدنیا اورده 

فقط قرصتو مرتب طبق دستور بخور 

به من فقط یه قرص داد که ناشتا بخورم  نگفت اصلا که سیب زمینی یا کلم نخورم

عزیزم نگران نباش طوری نمیشه ولی کلم نخور دکترم خیلی تاکید کرد بهم ولی چیزای دیگه هیچ موردی نداره میتونی بخوری

نگران نباش عددش خیلی زیاد نیست  خواهر من باردار بود عددش 60بود ایتقدر استرس  نداشت یه دخت ...

الان عدد ازمایش من ۵۰هست؟؟یا ۵؟؟؟

هیچ وقت نمیبخشم دکتر رو شب جشن خواهرزادم کوفتم شد از بس گریه کرده بودم

عزیزم نگران نباش طوری نمیشه ولی کلم نخور دکترم خیلی تاکید کرد بهم ولی چیزای دیگه هیچ موردی نداره میت ...

هیچ کلمی؟؟کلم بروکلی گل کلم یا کلم قرمز و سفید 

5هست عزیزم مال من 7بود که باقرص به 1رسید

مررسی عزیزم که گفتی من دکتر زنان بهم میگفت  اصلا نگران نباش ولی خیلی نگران بودم الان بهتر شدم مرررسی سه شنبه باید برم مطب پیش دکترم  استرس داشتم همش