2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره بابا

خداروشکر همیشه وقتی مثلا دو تومن بالا رفته

باز صد هزار تومن آمده پایین

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕                                                   

تا فردا ۱۶ میشه اسکرین بگیر

منم همینو میگم

با همسرم قرارع طلا بگیریم به هفته اس هی میندازه عقب میگه طلا قرارع بیاد پایین ولی تو همین هفته یک تومن بیشتر شده نمیدونم قراره چی بشه

منم همینو میگمبا همسرم قرارع طلا بگیریم به هفته اس هی میندازه عقب میگه طلا قرارع بیاد پایین ولی تو ه ...

گول این فن پیج ها رو نخورید که میگن اصلاح میخوره

اینا دنبال دیده شدن هست

تا عید بالای ۲۰ هست

hhttps://uupload.ir/view/animation_zutopia_.._persian_song_(ahangchin.ir)_moiy.mp3/

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش