2777
2789
عنوان

خانمهابی که کاببنت ندارن بیان یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 5691 بازدید | 88 پست
میتونی چندتا سبد بخری یا ظرفای اضافه رو بزار تو کارتون انباری کمدی گوشه اتاقی زیر تختی جا بده ...

دم دستیها هم رو مخمه

اون اضافیها رو برداشتم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

واسه وسایل کوچیک مثل قاشق و پیاله و قندون و اینا کشوهای پلاستیکی استفاده کن واسه ظرفا هم خب بدون کابینت سخته اگه مستاجری یه کمد قفسه دار بخر که دورو برت شلوغ نباشه عصبی بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور نمیکنی یعنی من تو خونه ای که مال پدر شوهرم هست زندگی میکنم و نتونستیم کابینت بزنیم و از به هم ...

اهاا انشالا درست ميشه عزيزم خوب مي توني از مدلاي تو نت كمك بگيري مثل خيلي از خونه هاي خارج ك جا ندارن با تخته چوب و اينجور چيزا واسه خودت ي فضايي درست كني ك وسايلتو بزاري

نَگَم بَرآت اَز عَلآقَم بِه چِشآت×.×😌👁💓🌒
دم دستیها هم رو مخمه اون اضافیها رو برداشتم

چندتا از این فایلای کشویی بگیر همه وسایل آشپزخونه رو بچین توش.

از معبر غریبی به معبدی رسیدم.بر سر در آن نوشته بود:اینجا به جای کفش "خود"را در آورید.                                                                                                                                                 
به نظرم بدون کابینت اصلا خونه مرتب نمیشه. کابینت جدا بگیر بذار تو خونه ت.

اره واقعا هر کاری میکنم بخدا آخر نامرتبه

اخه هزینش خیلی زیاده

چندروز قبل عید تازه کمد دیواری قسطی زدیم

بدون کمد دیواری که اصلا عین بازار شام بود

😢😢

هر کی میاد خیال میکنه نامرتبه درصورتی که تمیزه😭

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄
اومدم ببینم ممکنه کسی کابینت نداشته باشه    

اره عزیزم خیلا هستن ک بدون کابینتن یا دستشون خالیه یا مستاجرن خونشون نداره یا صدتا مشکل دیگه تا فکرشه بکنی هست مگه تهرونی نیستن وضعشون خوب باشه

عزیزم کجا میزاری وسایل آشپزخونه رو؟

تو یه قفسه سه طبقه 

ولی هرچی مرتب میکنم باز به هم میریزه

چون یه ظرفکه میخوام بردارم همه ظرفها به هم میریزن

با دو تا بچه کوچیک جیگرم خون میشه هی دم به دقیقه باید آشپزخونه رو مرتب کنم

الانم تازه مرتب کنم باز