2821
2789
عنوان

دلم یه درآمد کوچیک میخاد

362 بازدید | 25 پست

توروخدا راهنماییم کنین.

چقد بده زن دستش جلو شوهرش دراز باشه.

خیلی وقته که هرچی میخره چند روز بعدش یهو یچیزی میشه و کلی میاد منت میزاره

با هزار ترفند بابت کاراش، خریداش، حتی خریدای کوچیک خونه، محبت کلامی و عملی میکنم، تشکر حسااابی میکنم... اخرش وقتی یجا به سازش نباشم، میگه خاک توسرمن که برات فلان چیزو خریدم.

امشب سر هیچ و پوچ باز این حرف زد. حس کردم غرورم خرد شده همش گریه میکنم. قلبم داره آتیش میگیره.

من سر بدهیاش، تمام طلاهامو دادم بهش. بخاطر زندگیمون و بچه ها، دانشگاهمو ادامه ندادم،سرکار نرفتم. 24ساعت دراختیار خودش و بچه ها هستم. چرا این زحمات بدون مزد من هیچوقت دیده نشد.و درعوضش برای خرید یک سرم ویتامین سی و کانسیلر امروز اینقد غرورم خرد شد و سرم منت گزاشته شد.

بدترین حس دنیا رودارم الان. واقعا دلم شکست

توروخدااگر ادمین برای کانالای ایتا، یا کار فتوشاپی، پوستر سازی یا ادیت زدن، کسی نیاز داره بگه انجام میدم. یکم کار ادیت با گوشی بلدم.

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحت شدم....دیوار شهرتون رو چک کنید شاید بتونید ادمینی چیزی پیدا کنید و...انشالله خیلی زود یه ...

ممنونم عزیزم

خوب شد گفتی الان چک میکنم

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

عزیزم بابت محبتاش تشکر کن و بابت وظایفش همونقدر که اون بابت کارهای تو ازت تشکر میکنه تشکر کن... تا فرق بین عشق دادن و انجام وظیفه رو بفهمه.

گل میخره تشکر کن و عشق بده بهش

نیازهات رو میخره وظیفه شه

واقعا تو کشور خودمون درسته حالا مشکل اقتصادی هست ولی اصلا بایه زن رفتاردرستی نمیشه ارزش درستی گذاشته نمیشه اهمیت نمیدن اصلا به نظرم زنوباید بزاری روسرت حلوا حلوا کنی من خودم میخواستم زایمان کنم دیدم اینقدر ارزش این قضیه رو پایین آوردن حالانمیدونم خود خانوما با کم توقعی فداکردن خودشون باعثش شدن یامردا که مرد اصلا ارزشی برازن قائل نمیشه که بیمارستان و دکترشو انتخاب کنه تو این قضیه حساس سخت درد آور پراسترس فقط به فکر کمترپول دادنه واقعا تاسف آورارزشی ک تو جامعه برازن قائلن برای رفتاری ک بازن باردار زن زائو ویه مادرمیشه برای نادیده گرفتن سختیهای بارداری زایمان نگهداری بچه شب بیداری هاشیردهی نظافت خونه آشپزی شست وشو و....

عزیزم بابت محبتاش تشکر کن و بابت وظایفش همونقدر که اون بابت کارهای تو ازت تشکر میکنه تشکر کن... تا ف ...

من یکساله تو دوره سیاست زنانه یه خانم سیده عزیزی که خدا خیرش بده، شرکت کردم.چقد راهکار میداد برای تشکر از مرد.

من خودم ذاتاادمیم که خیلی اهل تشکرم. محبت طرف مقابلمو دوبرابر جواب میدم.

ببین حتی کادو روز تولدم چیزی نخرید. ولی من براش خریدم.

کادو روززن هم هیچی نداد. ولی من باز دوتا ایده رو از کانال خوب همین خانم، اماده کرده بودم برای روزمرد. و هدیشم قرار بود چهارشنبه برم بگیرم ـ

من خیلی وقته از رفتاراش دل چرکین شدم. بخاطر بچه هام موندم فقط

عزیزم من یه کار ادمینی برام پیش اومده بود ولی متاسفانه نتونستم برم، فقط ۲۹تومن تضمین میخواد که بااولین حقوقت برمیگرده اگه خواستی بگو ایدی بدم

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

واقعا تو کشور خودمون درسته حالا مشکل اقتصادی هست ولی اصلا بایه زن رفتاردرستی نمیشه ارزش درستی گذاشته ...

🥲 من همسرم سر هردو بارداریم دقیق سر هردوتا، دوتا دعوای بزرگ باهام کرد. سر دومین بارداریم جوری شب تا صبحش از درد تو شکمم نخوابیدم. و اشک ریختم که صبح اول وقت، با کلی ترس و دعا و ذکر، رفتم سونوگرافی که ببینم بچم حالش خوبه.

دیگه هزینه زایشگاه و بقیه بماند. هزینه ای هم برام نکرد. هردو رو طبیعی بودم تو یه بیمارستان ساده.

عزیزم من یه کار ادمینی برام پیش اومده بود ولی متاسفانه نتونستم برم، فقط ۲۹تومن تضمین میخواد که بااول ...

کجاست عزیزم؟

من اینستا نصب ندارم

کجاست عزیزم؟ من اینستا نصب ندارم

روبیکاست

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

منم ماه قبل یه سکه یه گرمی خریدم دادم انداخت رو طلام دستبند تمیمه درست کردم که عشقشو دارم بابام پولشو داد گفتم پول بابارو جور کن بدیم الان شوهرم گفت بخاطر تو مجبور شدم ماشینو بفروشم که انقدر بدهی بالا میاری

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

مردا همینند دور از جون فقط حمال میخواند کار کنی هیچی نخوای درسته گرونیه و زمانه سخت شده ولی ما چه گناهی کردیم که حسرت بکشیم اخه

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
2825
2823
2791
2779
2792